Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per savaitę M.Vildžiūnui tenka pasibučiuoti bent su trimis moterimis

Per savaitę M.Vildžiūnui tenka pasibučiuoti bent su trimis moterimis
Gabus režisierius, puikus aktorius ir tiesiog žavus vyras Mykolas Vildžiūnas, šiuo metu režisieriaus roges iškeitęs į vaidmenį LRT seriale „Meilė kaip mėnulis“, susiduria su intriguojančiu iššūkiu - per savaitę jam tenka pasibučiuoti bent su keliomis moterimis.

Seriale „Meilė kaip mėnulis“ vyras vaidiną įtakingą televizijos direktorių Fredį, negalintį atsispirti aplink jį besisukančių moterų kerams. Būtent dėl to Mykolas vis atsiduria pikantiškų scenų epicentre.

Vienoje serijoje Mykolo įkūnijamas Fredis apgaubtas Vaidos Lisikaitės kuriamos Noros dėmesiu, kitoje bučinius jam dalina Justės Zinkevičiūtės įkūnijama Laima, galiausiai lovoje jis atsiduria su Austėja (akt. Justina Nemanytė).

„Mano kolegių kuriami personažai yra jaunos, gražios, savaip klastingos moterys, su kuriomis turiu įdomią patirtį kuriant bendrą darbą. Mezgam intrigas, keliame meilės aitvarus“, - apie darbą su daugybe žavių moterų pasakoja aktorius.

M. Vildžiūnas nuo praėjusių metų vasaros puoselėja romantiškus jausmus aktorei Oneidai Kunsungai. Ar mylima moteris nepavydi savo gyvenimo draugo, kurio glėbyje vos ne kasdien atsiduria po gražuolę aktorę?

„Mūsų gyvenime pavydo yra daug, bet Oneidos požiūris į apie mane besisukančias moteris yra labai paprastas - realiame gyvenime to nėra, tai tik vaidyba“, - atskleidžia mylimosios požiūrį „Sidabrinės gervės 2014” nominantas.

LRT seriale Mykolo kuriamo personažo Fredžio gyvenime - daug romantikos ir nuotykių. O ar daug jos aktoriaus realiame gyvenime?

„Romantiškų įvykių ir nuotykių mano gyvenime būta daug... Vieną išskirti būtų sunku, galiu paminėti vieną įsimintiniausių įvykių - meilės sceną, filmuotą mano paties režisuotame filme. Jei neduok Dieve man kada nors teks rašyti gyvenimo prisiminimus, romantikai skirsiu atskirą skyrių“, - šypsosi vyras.

Pirmadieniais - ketvirtadieniais 19:55val. rodomas LRT serialas ,,Meilė kaip mėnulis” M.Vildžiūnui - pirmoji patirtis televizijos seriale. Kartu su Mykolu seriale taip pat vaidina Justė Zinkevičiūtė, Elvyra Žebertavičiūtė, Justina Nemanytė, Dalius Mertinas, Kostas Smoriginas, Aleksas Kazanavičius ir daugybė kitų žinomų aktorių. Serialą režisuoja Kęstutis Jakštas.

Zaliukas September 11 2014 1,372 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.