Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK suteiks galimybę tobulėti 80 geriausių studentų

LNK suteiks galimybę tobulėti 80 geriausių studentų
Žiūrimiausia LNK kanalų grupė suteiks galimybę 80 Lietuvos universitetų studentų - būsimų šalies lyderių - tris dienas tobulintis didžiausioje verslo ir lyderystės konferencijoje „Forum One”.

„Lyderiaujančiai LNK kanalų grupei rūpi Lietuvos ateitis. Mes siekiame tobulėti ir ieškome naujų talentų, kurie kurs ateities Lietuvą. Todėl norime padėti geriausiems jauniesiems lyderiams žengti pirmuosius kokybiškus žingsnius į verslo pasaulį“, - sako LNK savireklamos direktorė Vitalija Kibildė.

Norinčius tapti vienu iš kiečiausių studentų Lietuvoje LNK kviečiame iškovoti auksinį trijų dienų kvietimą į didžiausią verslo ir lyderystės konferenciją Lietuvoje. Studentams bus suteikta galimybė tobulėti kartu su Lietuvos ir dar 8 Europos šalių verslininkais.

Auksinis kvietimas į „Forum One“ - tai galimybė studentui konferenciją ne tik stebėti geriausiose vietose, bet ir leidimas patekti į VIP zoną - verslo klasės erdvę, lygiomis teisėmis susitikti ir pabendrauti su ryškiausiomis Lietuvos bei užsienio verslo žvaigždėmis. Trijų dienų konferencijos kvietimas suteiks neeilinę progą laimėtojams dalyvauti diskusijoje su Silicio slėnio megažvaigžde Gregu Isenbergu - asmenybe, įkvepiančia į verslo pasaulį žengti visų šalių verslų jaunimą.

Dalyvauti konkurse kviečiami visų Lietuvos universitetų paskutinio bakalauro kurso studentai, studijuojantys valstybės ar universiteto finansuojamoje vietoje.

LNK kviečia rašyti motyvacinį laišką „Kodėl gali vadintis jaunuoju lyderiu“. Laiškas bus pagrindinis atrankos kriterijus. Anketoje taip pat prašoma pateikti paskutinio semestro pažymių vidurkį, kuris gali tapti vienu iš vertinimo kriterijų. Registruotis galima iki spalio 1 d. www.lnk.lt.

Zaliukas September 17 2014 1,351 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.