Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per TV3 – kareivio M.Mikutavičiaus kelionė namo

Per TV3 – kareivio M.Mikutavičiaus kelionė namo
Kultinės kalėdinės dainos apie iš visų kraštų į namus šventėms skubančius žmones atlikėjas ir TV3 laidų vedėjas Marijus Mikutavičius šįkart pats keliaus į namus Kalėdų. Per Kūčias, gruodžio 24-ąją, 20.15 val. jis taps pagrindiniu videoromanso „Kareivis grįžta namo“ herojumi.

„Tai labai gyvenimiška istorija, nukelsianti žiūrovus į dvidešimto amžiaus pradžią. Mes tiesiog sužavėti Marijaus ir kitų muzikos žvaigždžių vaidyba. Tų laikų kostiumai, rafinuota kalba – visi puikiai įkūnijo savo personažus“, – TV3 pranešime spaudai sako muzikinės istorijos prodiuseris Saulius Basijokas.

Vos prieš kelias dienas baigtas filmuoti naujutėlaitis videoromansas – tai kalėdinė istorija apie kareivį, grįžtantį iš karo namo. Ši kelionė pilna įvairių nuotykių, emocijų, praradimų ir atradimų. Kareivis sutiks įvairių žmonių, kurie ne tik padės, bet ir trukdys keliauti į namus.

Sutikti herojai savo dainomis perteiks šią kalėdinę grįžimo namo dramą. Ar pasieks jis namus iki Kalėdų?

„Tai labai simbolinė istorija. Juk mes visi, kad ir kur būtume, stengiamės grįžti namo per šventes. Tačiau kartais ši kelionė nebūna labai lengva“, – sako S. Basijokas.

Kalėdinis filmas buvo kuriamas įvairiose Lietuvos vietose ir net transporto priemonėse – įspūdinga traukinio scena buvo filmuojama muzikos žvaigždėms keliaujant siauruku. Senovinis traukinys puikiai atitiko filme vaizduojamo laikmečio dvasią.

Kelionėje namo kareivis M. Mikutavičius sutiks daugybę personažų – studentą iš Peterburgo – „delfiną“ Stano, mūšio draugą – „dangietį“ Joną Čepulį, įsimylėjėlių porelę – Nataliją ir Deivydą Zvonkus, elegantišku ponu apsimetusį vagišių – Gytį Balčiūną, stropų traukinio konduktorių – Egidijų Sipavičių, kalinį – Aleksandrą Makejevą, gerąją moterį – Veroniką Povilionienę, šėliojančius vyrukus – „Tipo grupę“ ir „Kastanedą“, kontrabandininkus – grupę „Jonis“.

O stilingas poniutes įkūnijančios grupės „69 danguje“ merginos savo senoviniu automobiliu net partrenks keliu einantį kareivį.

Filme žiūrovų laukia daug romantiškų, veiksmo scenų. Viena įspūdingiausių – karo scena, kurioje aidėjo tikrų ginklų šūviai. O šio videoromanso pabaigoje TV3 žiūrovai išgirs naujutėlaitę M. Mikutavičiaus atliekamą kalėdinę dainą „Apsnigtu takeliu“.

Zaliukas December 18 2007 1,584 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.