Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LRT televizija transliuos visą parą

LRT televizija transliuos visą parą
Nuo ateinančio pirmadienio, rugsėjo 22-osios, LRT televizija transliuos nepertraukiamu režimu. „Nuo šiol pagrindiniu savo TV kanalu transliuosime 24 val. per parą 7 dienas per savaitę, kaip ir dera visuomeniniam transliuotojui, kuris turi būti matomas ir girdimas bet kuriuo metu“, - sako LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

Pasibaigus vakaro programai, LRT televizijos eteryje bus galima matyti žiūrimiausias praėjusio vakaro laidas. Tai pravers dėl įvairiausių priežasčių televizijos programos negalėjusiems stebėti žiūrovams. 6 val. ryto su žiūrovais, kaip ir iki šiol, sveikinsis jau daugelį metų populiariausia ryto laida „Labas rytas, Lietuva“.

Iki šiol 24 val. per parą buvo matomas tik palydovu transliuojamas kanalas LRT Lituanica, kuriame rodomos geriausios LRT televizijos ir LRT Kultūros laidos ir programos.

Zaliukas September 18 2014 1,311 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.