Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Tėvas dukrai: „DNR testo nedarysiu, o jei teismas priteis alimentus - nemokėsiu“

Tėvas dukrai: „DNR testo nedarysiu, o jei teismas priteis alimentus - nemokėsiu“
Klaipėdos rajone Baičių kaime gyvenanti Daiva atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Keturių vaikų mama neturi už ką išleisti pirmokėlės į mokyklą, nes jos trijų sūnų tėvas jau miręs, o dukrytės tėtušis tėvystės nepripažįsta.

Šiai bėdai spręsti yra teisiniai būdai, tačiau čia „24 valandos“ susidūrė su dar neregėta problema - valstybės skirta advokatė dingo kaip į vandenį. Daiva jos niekaip neranda jau daugiau nei metai, tad nei teismo nei alimentų nėra.

Laidos žurnalistė Edita padirbėjo iš peties. Ne tik suorganizavo Daivai teisinę pagalbą, bet ir surado jos dukrytės tėvą. Tiesa, susitikimas buvo toks, kad pirmą kartą savo tėvą išvydusi mergaitė kažin ar norės jį kada nors pamatyti dar kartą.

Klaipėdietis Algis kategoriškai atsisakė pripažinti savo tėvystę. Jis pareiškė esąs nevaisingas ir su Daiva niekad nesimylėjęs, nors Daiva tikina puikiai prisimenanti ne tik laiką, bet ir vietą, kur užsimezgė judviejų dukros gyvybė. „DNR testo nedarysiu, o jei teismas priteis alimentus - nemokėsiu”, - nukirto Algis.

Širdį draskanti drama - „24 valandose” jau šią ketvirtadienio popietę 17.15 per LNK

Zaliukas September 18 2014 1,283 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.