Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Opiumas liaudžiai“ naujame sezone - dvigubai daugiau vedėjų

„Opiumas liaudžiai“ naujame sezone - dvigubai daugiau vedėjų
TV3 naujasis rudens sezonas ir toliau stebina įdomiausių laidų, projektų, filmų ir serialų premjeromis. Jau šį, ketvirtadienio, vakarą žiūrovų mylimas Konstantinas, arba tiesiog Kostia, - kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ ir laidos „Opiumas liaudžiai“ herojus - kurį įkūnija talentingasis aktorius Džiugas Siaurusaitis, galės sušukti „Gera kartu!“ Naujame, antrajame humoro laidos „Opiumas liaudžiai“ sezone vedėjas Kostia savo garaže bus nebe vienas.

Nuo šiol ketvirtadienio vakarais 21.00 val. su laidos „Opiumas liaudžiai“ žiūrovais sveikinsis naujas pareigas gavęs Kostia. Herojus tampa tikrų tikriausiu garažo direktoriumi, nes į darbą priima pagalbininką Loliką, kurį įkūnija aktorius Vitalijus Cololo. Laidos vedėjų dueto nuotykiai ir subtilus požiūris į nenuspėjamus žmonių poelgius privers visus žiūrovus iš juoko griebtis už pilvų.

Puikus humoristų duetas pristatys juokingiausius realius vaizdelius iš žmonių gyvenimo - kartais linksmus, stebinančius, o kartais - priverčiančius susiimti už galvos iš siaubo. Abejingų nepaliks nė vieno. Tuo įsitikinti bus galima ketvirtadienio vakarais žiūrimiausiu laiku 21.00 val. per TV3.

„Opiumas liaudžiai“ - ketvirtadieniais 21.00 val. per TV3!

Zaliukas September 18 2014 1,346 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.