Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šokių projektas šį vakarą švęs pabaigtuves

Šokių projektas šį vakarą švęs pabaigtuves
Rugsėjį pasirodęs LNK projektas „Šok su žvaigžde!“ po 15 savaičių maratono jau šį penktadienį (19 val. 10 min.) pasiekė finišą. Startavo dešimt porų, įpusėjus projektui prisidėjo dar dvi.

Finišą pasiekė tik dvi poros. Tai verslininkas Vladimiras Romanovas su partnere Sandra Kniazevičiūte ir aktorius Leonardas Pobedonoscevas su Viktorija Kunauskaite.

Finalinėje laidoje dvi kovojančios dėl nugalėtojų vardo poros turės atlikti po tris šokius. Žiuri jų pasirodymus tik komentuos. Dvi poros kovos dėl LNK prizinio fondo - 50 000 litų. Pirmosios vietos laimėtojams bus įteiktas 40 000 litų čekis, antrosios - 10 000 litų.

Finalinėje projekto laidoje organizatoriai žada Kalėdų nuotaiką ir staigmenų. Laidos vedėja Edita Daniūtė virs Snieguole, ir žiūrovai pamatys pasaulio čempionės šokį su partneriu - Kalėdų Seneliu.

Paskutinėje laidoje žiūrovai išvys ir labiausiai pamėgtų porų šokius: „Mango“ grupės narės Viktorijos Perminaitės ir pasaulio čempiono Andriaus Butkaus sambą, grupės „69 danguje“ dainininkės Karinos Krysko ir Lietuvos Lotynų Amerikos šokių bronzos medalio laimėtojo, tarptautinių turnyrų nugalėtojo bei trenerio Sauliaus Skambino rumbą.

Zaliukas December 21 2007 2,037 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.