Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paskutinė šiame sezone „Nomeda“ – po atviru dangumi

Paskutinė šiame sezone „Nomeda“ – po atviru dangumi
Baigdama itin darbingą ir sėkmingą sezoną TV3 televizija ruošiasi naujiems vasaros projektams, o intensyviai plušėjusios laidos – užtarnautoms atostogoms. Pirmoji – mėgautis atostogų malonumais išeina populiariausios kasdienės pokalbių laidos „Nomeda“ kūrybinė komanda.

Jau šį penktadienį, birželio 2 dieną, TV3 žiūrovai pamatys paskutinę šio sezono „Nomedos“ laidą. Ji bus visiškai kitokia, nei įprasta, ir filmuota po atviru dangumi.

„Jau ketverius metus kiekvienos darbo dienos vakarą beldžiuosi į savo žiūrovų namus. Per tiek laiko vieni kitus pažinome, pamilome. Kad neliktų beveik jokių paslapčių, nusprendėme sezoną baigti išėję iš įprastos mums studijos ir pažvelgti į laidą tarsi iš šalies. Čia išgirsite tai, ką labiausiai noriu pasakyti savo žiūrovams, papasakosiu, kaip gimsta laida ir su kokiomis problemomis susiduriame. Tai bus dar artimesnis ir dar atviresnis pokalbis su žiūrovu“, – sako laidos vedėja Nomeda Marčėnaitė.
Beje, iki birželio 26 dienos įprastu laiku „Nomedos“ gerbėjai galės matyti geriausių šio sezono laidų kartojimus.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.