Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Neįgalių vaikų rūpesčius primins ir koncertas

Neįgalių vaikų rūpesčius primins ir koncertas
Koncertas, kurio kasmet labiausiai laukia tūkstančiai Lietuvos vaikų, augančių globos įstaigose, ir šiemet prieš pat Kalėdas pasibels į kiekvienus namus ir į visų širdis.

Jau penktus metus iš eilės TV3 ir SEB Vilniaus banko organizuojama Išsipildymo akcija šį vakarą pasibaigs įspūdingu muzikos ir vaidybos šou sostinės „Siemens“ arenoje.

Koncertą tiesiogiai nuo 19 val. 10 min. transliuos TV3.

Jo metu bus raginama aukoti pinigus neįgaliems vaikų globos įstaigose augantiems vaikams, kuriems gyvybiškai būtina speciali medicininė įranga ar ortopedinė avalynė, gyvenimą palengvinantys buities prietaisai.

Pinigus galima aukoti skambinant arba siunčiant SMS su žodžiu VAIKAMS trumpaisiais numeriais 1890 (auka 2 litai), 1891 (5 litai), 1892 (10 litų).

Norintieji paaukoti didesnę pinigų sumą gali ją pervesti į sąskaitą banke.

Sąskaitos numeris SEB Vilniaus banke LT89 7044 0600 0385 2791, banko kodas 70440, gavėjas - Labdaros fondas VIENYBË.

Atgal į vaikystę

Koncerte žinomi Lietuvos atlikėjai nusikels atgal į vaikystę ir keliaus po metų laikus. Kiekvienas pasirodymas primins nedidelį spektaklį.

Iš pradžių žiūrovus pradžiugins trijų kūdikio besilaukiančių dainininkių pasirodymas. Rūtos Ščiogolevaitės, Lauros Čepukaitės ir Violetos Riaubiškytės trio įkūnys pavasarį.

Vasarą atspindės kieme žaidžiantys ir konkuruojantys vaikai - TV3 realybės šou „Dangus“ ir LNK projekto „Kelias į žvaigždes“ dalyviai, kurie pirmą kartą dainuos kartu.

Rudenį vaikams laikas į mokyklą. Scenoje pasirodys mokytoja (aktorė Kristina Kazlauskaitė), kuri vadovaus visam žinomų atlikėjų būriui. O žiema - tai Kalėdų metas, kai atsiskleidžia slapčiausios vaikų svajonės ir pildosi norai.

Dainuos įžymybės

Išsipildymo akcijos koncertui nelieka abejingi žinomi Lietuvos atlikėjai. Jie su meile rengia pasirodymus specialiai vaikams.

Be jau minėtų dainininkų, šiemet koncerte taip pat pasirodys Jurga Šeduikytė, Mantas Jankavičius, „Mokinukės“, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, „69 danguje“, YVA, Inga Valinskienė, Česlovas Gabalis, Inga Jankauskaitė, Egidijus Sipavičius, FUEGO, Vilius Tarasovas, Rosita Čivilytė, Alanas Chošnau ir kiti.

Pagrindinę akcijos dainą „Saugok mūsų laimę“ atliks dainininkai Egidijus Sipavičius ir Rūta Ščiogolevaitė.

Šiais metais TV3 ir SEB Vilniaus banko rengiamoje akcijoje dalyvauja rekordiškai daug - 182 įstaigos, kuriose globojami 11 443 vaikai. 6999 iš jų yra neįgalūs arba turintys specialių poreikių. 1347 mažyliai laukia naujų tėvų.

Zaliukas December 21 2007 1,714 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.