Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

UNICEF šou K. Kerbedis atskleis, kad pretenduoja pakeisti jo legendinį „Sakalą“

UNICEF šou K. Kerbedis atskleis, kad pretenduoja pakeisti jo legendinį „Sakalą“
Retai televizijos eteryje pasirodantis dainininkas Kastytis Kerbedis padarė išimtį nepritekliaus ir ligų kamuojamiems Haičio vaikams. Šį penktadienį, spalio 10 dieną, 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje vyksiančiame ketvirtajame UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ ilgametė lietuviškos pop scenos žvaigždė pristatys televizinę premjerą - naują dainą, kuri, pasak paties atlikėjo, pretenduoja pakeisti vieną iš jo legendinių hitų „Sakale, lėk“.

„Pastaruoju metu beveik niekur nebedalyvauju, tiesiog atsisakau, bet vaikai tokia tema, į kurią sunku žiūrėti pro pirštus. Girdėjau, kad Haityje jie neturi maisto, ligos juos žudo kone masiškai. Tai tikrai baisu. Gal kažkuo prisidėsiu, kad taip nebūtų ir paskatinsiu kitus susimąstyti. Dabar kaip tik ruošiu naują albumą, aštuoneri metai jau praėjo nuo paskutiniojo. Paramos koncertas bus gera proga padainuoti visiškai naują dainą - tai bus grandiozinė televizinė premjera“, - sakė K. Kerbedis.

Metų pabaigoje albumą ketinantis išleisti dainininkas užsiminė, kad naujasis kūrinys kažkuo panašus į vieną žinomiausių dainų „Sakale, lėk“. „Tai gana paprasta, bet labai ritminga, „kabinanti“ daina. Ją parašė netyčia atrastas šiaulietis - jis puikiai pataikė į tai, kad man tinka ir patinka. Tikiuosi, nauja daina „Pradėkim žaidimą“ klausytojams patiks ne mažiau nei prieš 24 metus sukurtas „Sakalas“, - vylėsi K. Kerbedis, visoje šalyje žinomas tokiais kūriniais kaip „Pienių vynas“, „Melodija“ bei kitais.

Kitas gausaus gerumo UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ žvaigždžių būrio narys Mantas Jankavičius taip pat pateiks panašią staigmena - dainininko repertuare bus šviežias kūrinys. Anot atlikėjo, tai šviesi ir kiek lyriška daina, kuri tinka visoms progoms, o ypač - paramos vaikams renginiui. Naujienų galima tikėtis ir iš atgimusios grupės „Naktinės personos“, kuri UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ žiūrovus pamalonins net dviem kūriniais - visiems žinoma lyriškąja „Kaltas ruduo“ bei dar negirdėta daina iš naujojo albumo.

Jau šį penktadienį 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ atkreipti dėmesį į varganą gamtos stichijų siaubiamo Haičio vaikų situaciją Lietuvos gyventojus ragins gausybė žvaigždžių: TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo, dainininkė Ieva Narkutė, Martynas Kavaliauskas, krepšininkas Simas Jasaitis, olimpiečiai Virginijus Alekna, Jevgenijus Šuklinas, Evaldas Petrauskas bei ir daugelis kitų. Renginį ves šiuo metu motinystės džiaugsmais gyvenanti TV3 Žinių vedėja Renata Šakalytė-Jakovleva ir aktorius Arūnas Sakalauskas.

Paaukoti Haičio vaikams galima jau dabar. UNICEF primena, kad skambindami trumpuoju numeriu 1891 (5 litai), išgelbėsite vieno vaiko gyvybę, skambindami 1892 (10 litų) - dviejų vaikų gyvybes.

Ketvirtoji UNICEF ir TV3 misija gamtos stichijų nusiaubtame Haityje vyko rugpjūčio 2 - 9 d. Skaudžias šio šalies vaikų kasdienybės patirtis ryžosi perteikti aktoriai Virginija Kochanskytė ir Giedrius Savickas, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir „UNICEF Lietuva“ vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė.

Apie UNICEF

UNICEF siekia užtikrinti kiekvieno vaiko teises ir gerovę. Kartu su partneriais mes dirbame 190 šalių ir teritorijų, kad šį įsipareigojimą paverstume tikrove. Ypatingą dėmesį skiriame labiausiai pažeistiems ir pamirštiems vaikams, kad pagalba pasiektų visus vaikus ir visur.

Apie projektą „Už kiekvieną vaiką“

UNICEF projektą „Už kiekvieną vaiką“ globoja J.E. Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Misija Haityje - tai ketvirtasis UNICEF ir TV3 bendradarbiavimo vaisius, skirtas pasaulio vaikams. Jo kulminacija įvyks spalio 10 d. 19.30 val. TV3 tiesioginiame eteryje nuskambėsiančiame UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“. Vakaro metu žiūrovai išvys ne tik įsimintinas akimirkas iš A. Savicko, V. Kochanskytės, L. Blaževičiūtės ir J. Majauskaitės viešnagės Haityje, bet ir stebės Lietuvos ir užsienio žvaigždžių pasirodymus.

UNICEF taip pat vykdė misijas Kambodžoje, Siera Leonėje ir Tanzanijoje. UNICEF projektas „Už kiekvieną vaiką“ 2014 yra iš dalies finansuojamas Vystomojo bendradarbiavimo ir paramos demokratijai programos lėšomis.

Zaliukas October 10 2014 1,305 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.