Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ - nauju laiku ir dvigubai ilgesnis

Medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ - nauju laiku ir dvigubai ilgesnis
TV3 medicinos pokalbių šou „Kvieskite daktarą!“ visus žiūrovus kviečia stebėti laidą nauju laiku. Naudingos, o kartais - net gyvybiškai svarbios žinios apie sveikatą turi pasiekti kiekvieną Lietuvos gyventoją, todėl jau nuo šios savaitės „Kvieskite daktarą!“ TV3 eteryje pasirodys nauju laiku - trečiadieniais, 19.30 val., iš karto po TV3 Žinių. Negana to, medicinos pokalbių šou tampa dvigubai ilgesnis - net valandos trukmės.

Laidą „Kvieskite daktarą!“ praėjusį sezoną pamėgo šimtai tūkstančių Lietuvos žiūrovų. Tai unikalus projektas, sugriovęs mitą, kad lietuviams medicina neįdomi. Šį medicinos pokalbių šou kasdien stebi itin skirtingi žmonės - senjorai, vaikai, dirbančios mamos, tėčiai, verslininkai. Laidos kūrėjai sako, kad jiems svarbiausia - šeimos sveikata.

„Kvieskite daktarą!“ vedėjai gydytojas docentas Alvydas Unikauskas ir Justinas Jankevičius siekia, kad laidoje pateikiama informacija būtų suprantama visiems, aiški, nesudėtinga. Kaip tik todėl net pačios rimčiausios temos čia kartais pateikiamos truputį pajuokaujant ir su viena kita komiškus klausimus uždavinėjančio Justino įterpiama replika.

„Kvieskite daktarą!“ - laida be jokių tabu: čia nebijoma kalbėti net apie intymiausius žmogui rūpimus dalykus. Ne veltui laidos vedėjas gydytojas A. Unikauskas tvirtina: „Žmogaus sveikatą rodo jo seksualinė sveikata.“

Nepatogių klausimų čia tiesiog nėra. Laidos rengėjai ragina žiūrovus pamiršti kuklumą ir rūpintis tiek savo, tiek savo sutuoktinio bei šeimos ir artimųjų sveikata.

„Kvieskite daktarą!“ - tai medicina suprantama kalba, tai - medicina kiekvienam. Aktualiausia, įdomiausia ir net gyvybiškai svarbi informacija nuo šiol bus skleidžiama trečiadieniais žiūrimiausiu laiku, 19.30 val., per TV3.

„Kvieskite daktarą!“ - trečiadieniais 19.30 val. per TV3!

Zaliukas October 14 2014 1,301 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.