Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Penktokai metė iššūkį savo mamoms

Penktokai metė iššūkį savo mamoms
Visą rudenį stebinę suaugusiuosius savo intelektu TV3 laidos „Penktokų iššūkis“ (17 val. 40 min.) gudrieji penktokai — Vika, Sebas, Džiuga, Tadas ir klasės naujokė Kamilė švenčių išvakarėse metė iššūkį savo mamoms.

Sekmadienį laidoje dalyvavo Sebo mama Rūta, Vikos mama Eglė ir Tado mama Alma. Užvirė įnirtinga kova. Kas gudresni: penktoje klasėje besimokantys vaikai ar aukštuosius mokslus baigusios mamos?

Sebo mama Rūta iš karto vos nesuklupo išgirdusi pirmos klasės klausimą: „Kaip nusiskinti šakelę neišgąsdinus paukščiuko, tupinčio ant tos šakelės?“ Tačiau sumanusis sūnus išgelbėjo mamą, ir ji toliau tęsė žaidimą.

Vika namo iš mokyklos bibliotekos mamai buvo parnešusi kelias dešimtis pirmos—penktos klasės vadovėlių ir per kelias savaites iki laidos liepė juos visus perskaityti. Tačiau net ir po tokio pasirengimo Vikos mamai prireikė dukters ir kitų penktokų pagalbos.

Trečioji šventinio „Penktokų iššūkio“ dalyvė — Tado mama Alma labai jaudinosi, tačiau kai sūnus iš sudėtingos situacijos jai padėjo išlipti sausai, moteris pažadėjo grąžinti jam už bausmę atimtą kompiuterio laidą. Tado veidą iš karto nušvietė plati šypsena.

Ar pavyks mamoms aplošti savo atžalas ir laimėti 10 000 litų? O gal grįžus namo teks raudonuoti prieš savo vaikus? Apie tai — šį vakarą kalėdiniame žaidime.

Zaliukas December 23 2007 1,582 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.