Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Renata Šakalytė-Jakovleva po motinystės atostogų gerbėjams paruošė siurprizą - ves net dvi laidas

Renata Šakalytė-Jakovleva po motinystės atostogų gerbėjams paruošė siurprizą - ves net dvi laidas
Dar visai neseniai TV3 televizija pranešė, kad po motinystės atostogų į eterį sugrįžtanti Renata Šakalytė-Jakovleva gavo naujas pareigas socialinės dokumentikos laidoje „TV Pagalba“.

Ne paslaptis, kad visi moters gerbėjai laukė sugrįžtančios į TV3 žinių eterį, todėl kai kuriems atrodė keista, kad R. Šakalytė-Jakovleva karjerą tęs „TV Pagalboje“.

Vis dėlto, gerbėjų lūkesčiai pasiteisino. Naujienų portalui Alfa.lt TV3 komunikacijos projektų vadovė Erika Vyšniauskaitė teigė, kad jau lapkričio pabaigoje R. Šakalytę-Jakovlevą TV žiūrovai išvys ir žinių eteryje. „Renata tikrai ves ir žinias, į kurias po motinystės atostogų grįš lapkričio gale. „TV Pagalbos“ filmavimai vyksta netiesiogiai, todėl jokių sunkumų Renata nepatirs“, - teigė E. Vyšniauskaitė.

Laidoje „TV Pagalba“ R. Šakalytė-Jakovleva gavo vedėjos pareigas. „Kaip ir visų kitų „TV Pagalbos“ komandos narių, Renatos misija bus išklausyti ir padėti. Tai ji darys būdama laidos studijoje. Renata - tinkamiausias eterio veidas naujai rubrikai. Ji yra žavi žmogiškomis savybėmis - nuoširdi, neabejinga kitų bėdoms, gebanti išklausyti ir mokanti ieškoti sprendimų“, - komentavo laidos „TV Pagalba“ kūrėjai.

Zaliukas October 16 2014 1,810 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.