Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šventinis TV žaidimas „Taip arba Ne“

Šventinis TV žaidimas „Taip arba Ne“
Kol žiūrovai švęs, žaidimas „Taip arba Ne“ liks ištikimas savo gerbėjams ir pirmą Kalėdų dieną kvies linksmintis kartu! Laidos kūrėjai žiūrovams paruošė ne tik nuotaikingą žaidimą su staigmenomis, bet ir dovaną – automobilį!

Susirinkę prie televizorių ekranų turės galimybę laimėti naujutėlaitį automobilį, o nugalėtojas paaiškės jau tą patį vakarą!

Nemažiau staigmenų sulauks ir kalėdinės laidos žaidėjas Karolis iš Pilviškių. Stebuklingą vakarą prie žaidėjo stalo stovėsiantis vaikinas ne tik kausis dėl pusės milijono, bet ir įsitikins, kad Kalėdos stebuklų metas...

Derybose su bankininku Karoliui pagelbės Kalėdų seneliu tapęs linksmasis anekdotų karalius R. Šilanskas. Jam pavyks priversti bankininką pakelti savo siūlymą. Kone antgamtiškos Kalėdų senelio galios pasireikš ir jam jau palikus studiją, kai žaidėjas atsiklaupęs maldaus penkių litų lagamine…

Studijoje įsivyravusią įtampą sklaidys netikėtai atsirasianti gyva meškutė, kuri ne tik parodys ką moka, bet ir dalins tikrus bučinius.

Kiek laimės Karolis, kokie stebuklai vyks „Taip arba Ne“ studijoje ir kas laimės automobilį, sužinosite jau pirmą Kalėdų dieną 19.05 val. per TV3!

Zaliukas December 25 2007 1,564 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.