Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pristatytos projekto „Šok su manimi“ poros ir vedėjas

Pristatytos projekto „Šok su manimi“ poros ir vedėjas
Ketvirtadienio vakarą „Vilnius Grand Resort“ viešbutyje įvyko TV3 projekto „Šok su manimi“ pristatymas. Jo metu žiniasklaidos atstovams specialioje repeticijoje pirmuosius šokių žingsnius ant parketo su profesionaliais partneriais demonstravo „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkė Monika Linkytė, modelis Jolanta Leonavičiūtė, „X Faktoriuje“ išgarsėjęs dainininkas Martynas Kavaliauskas.

Repeticijų rezultatus taip pat rodė šuolių į vandenį čempionas Ignas Barkauskas, „TV pagalbos“ gelbėtoja Sandra Žutautienė, vestuvių organizatorius Remigijus Žiogas, interneto sensacija Monika Šalčiūtė, profesionalus modelis Simonas Pham, dainininkė Greta Lebedeva ir Raulis Mammadli-Agness.

Vakaro metu buvo atskleistas vienas iš „Šok su manimi“ vedėjų. Juo tapo Mindaugas Stasiulis. M. Stasiulis ne tik pristatė projekto poras, bet ir pasišaipė iš tų, kurie prastai pasirodė ir nepasiruošė repeticijai.

Daugeliui porų koją pakišo jaudulys R. Mammadli-Agness, šokanti su šokėju Justu Žilinsku, ant parketo jautėsi itin nedrąsiai. Nors M. Šalčiūtė yra šokėja, M. Stasiuliui teisinosi, kad tai nepadeda geriau pasirodyti. "Aš šoku go-go šokius, o ne sportinius", - sakė Monika.

Bene geriausiai pasirodė G. Lebedeva. Dainininkės partneris - garsus šokėjas Andrius Kandelis. Mergina ne kartą socialiniame tinklapyje ne kartą dalinosi repeticijų vaizdo įrašais taip parodydama, kad atsakingai ruošiasi projektui.

Zaliukas October 24 2014 1,439 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.