Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šventinis Sniego senių suvažiavimas

Šventinis Sniego senių suvažiavimas
Ką kalba gyvūnai.

Nors šventiniai laisvadieniai jau baigėsi, TV3 eteryje Kalėdų nuotaika dar tęsiasi. Kalėdų Senelio vizitas, įmonės šventė, vaikų darželio kalėdinė programa – visiems puikiai pažįstamos situacijos.

Tačiau šį vakarą 19 val. 10 min. šventinėje laidoje „Ačiū Dievui, atėjai!“ netrūks ir stebuklingų situacijų – pavyzdžiui, kalbančių gyvūnų ar atgijusių Sniego senių, mat joje improvizuos TV3 laidų vedėjai ir aktoriai Vytautas Šapranauskas, Marijus Mikutavičius, Asta Baukutė ir Andrius Rožickas.

„Puikiojo šou“ vedėjas aktorius V.Šapranauskas tapo Seniu, kuris nukeliavo į paslaptingąjį mišką. Ant kelmo jis pastebėjo maisto ir gėrimų.

Jam ėmus vaišintis, įšoko Zuikis (Vytautas Kontrimas), kuris liko raišas po to, kai Senis jį rudenį pašovė. Paskui jį atsliūkino ir Lapė (Kristina Kazlauskaitė), kuri reikalavo Zuikio. Kadangi veiksmas vyko Kūčių naktį, visi gyvūnai kalbėjo žmogaus balsu.

Dar vėliau atrisnojo ir Vilkas (Džiugas Siaurusaitis), kuris visiems siūlė taikytis ir sėsti prie vaišių stalo. Pasivaišinę alumi, visi uždainavo bei šnekučiavosi apie gyvenimą ir šventes, kol pasirodė Senio žmona (Larisa Kalpokaitė), kuri liepė jam pasiaiškinti, kur šis užtruko.

Kuklios dovanos

Laidos „TAIP arba NE“ vedėjas M.Mikutavičius įžengė į kabinetą, kuriame laukė neva jo vadovaujamos įmonės kolektyvas. Tiesa, darbuotojai ne itin džiaugėsi šventėmis, nes algų jau kuris mėnuo nėra. Direktorius Marijus ėmė dalyti atsineštus vokus. Tačiau paaiškėjo, kad vokai – tušti.

Situaciją dar labiau komplikavo pavėlavusi nėščia sekretorė, kuri viešai pasakė, kad būsimo vaiko tėvas – Marijus. Visiems jį ėmus sveikinti, buhalterė garsiai pasvarstė, ką apie tai pasakys Marijaus žmona.

„Penktokų iššūkio“ vedėjas A.Rožickas leidosi kaminu, nes jam teko paties Kalėdų Senelio vaidmuo. Jis vaikams ėmė dalyti maiše atsineštas dovanas.

Tačiau jame tebuvo medinis arkliukas ir skudurinė lėlė.

Vaikai ne juokais pasipiktino, nes savo laiškuose Kalėdų Seneliui jie pageidavo žaidimo „Play Station II“ ir Barbės namo su dviem voniomis.

Besmegenių mintys

TV3 laidos „Dzin“ aktorei Astai Baukutei reikėjo vadovauti visam būriui darželinukų, mat susirgo jų muzikos mokytoja, o vaikai dar nebuvo suspėję paruošti kalėdinės programėlės.

Finalinėje situacijoje visi laidos dalyviai buvo aprengti Sniego seniais ir pateko į Senių besmegenių susirinkimą, kurį pravedė Kiemsargis (Dž.Siaurusaitis).

Vienas Senis turėjo atsakyti, kaip kovoti su negerais vaikais, kurie pavagia nosismorkas ir apspardo trapius Senių besmegenių kūnus. Kitam Seniui teko sugalvoti, ką daryti, kad varnos ant galvos nedergtų.

Trečiasis aiškino apie klimato atšilimą, nes, mažėjant sniego kiekiui, mažėja ir Senių besmegenių gimstamumas.

Šalia vieno Senio besmegenio Kiemsargis kas ryta vis randa tuščių butelių. Kuriam teks aiškintis dėl šios savo ydos?

Zaliukas December 27 2007 1,616 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.