Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujųjų pratęsimas - linksmybės bei prizai

Naujųjų pratęsimas - linksmybės bei prizai
Kaukių balius

Tie, kurie galvoja, kad kartu su paskutiniais naujametės nakties petardų šūviais šventės baigiasi, klysta. Šį vakarą (19 val. 5 min.) TV3 eteryje linksmybės tęsis, mat žaidimo „TAIP arba NE“ vedėjas Marijus Mikutavičius ir jo asistentės surengė kaukių balių.

M.Mikutavičius net kelis kartus pakeitė žaismingus kostiumus. O laidos pradžioje kartu su asistentėmis pristatė linksmą šokį.

Lygiai prieš savaitę, per Kalėdas, vienas žiūrovų jau laimėjo naują automobilį „Chevrolet Spark“. Toks pat prizas laukia ir naujametėje „TAIP arba NE“ laidoje.

Kas taps antrojo automobilio savininku, žiūrovai sužinos jau tą patį vakarą, pasibaigus lošimui.

Motinos neklausė

O šventinėje laidoje pusę milijono bandė laimėti šiaulietis Audrius.

Jis nusprendė, kad žaidžiant sausio 1 dieną simboliška pasirinkti pirmuoju numeriu pažymėtą lagaminą.

Vaikiną į šį žaidimą atlydėjo motina. Ir nors moteris vis gyrė savo sūnų kaip klusnų vaiką, Audrius neskubėjo vadovautis motinos patarimais. Ekonomiką studijuojantis šiaulietis pats buvo parengęs taktiką, kaip laimėti pagrindinį prizą.

Tačiau ji pasitvirtino tiktai iš dalies. Vaikinui pavykdavo atversti vienodai lagaminų ir su mažesnėmis, ir su didesnėmis pinigų sumomis.

Tad iki pat galo nebuvo aišku, kuo baigsis šis nenuspėjamas žaidimas.

Vakarėlio pratęsimas

Tuoj po šventiško ir intriguojančio lošimo „TAIP arba NE“ 20 val. 15 min. TV3 kviečia visus, kurie dar turi jėgų, toliau švęsti Naujuosius su humoro kolektyvu „Ambrozija“.

„Svečiuose pas „Ambroziją“ susirinks patys ištvermingiausi Lietuvos linksmuoliai.

Klarkas, Raimundas Bingelis, Mama Rock'n'Roll, kolektyvas iš Šeduvos „Sprandžina“, linksmasis Parodijų teatras ir, žinoma, to vakaro šeimininkai - humoro grupė „Ambrozija“.

Čia pat studijoje anekdotų pasakotojai vaišinsis ką tik iškeptais šašlykais, krės pokštus.

Nematyta programa žiūrovus pradžiugins Parodijų teatras. Šis kolektyvas pamėgdžios dainininkus Žilviną Žvagulį, Stasį Povilaitį bei keletą žinomų užsienio atlikėjų.

Nuo humoristų neatsiliks ir po studiją vaikštinėjantis Senis Šaltis. Kadangi į Naujųjų metų vakarėlio pratęsimą jis užklydo iš kitų kraštų ir nelabai supranta lietuviškai, tai jam vis įvyksta įvairūs nesusipratimai.

Vakarą ves anekdotų karalius Raimondas Šilanskas. Stebuklingą nuotaiką kurs iliuzionistas Arvydas Stonys, kuris pademonstruos įvairių triukų.

Zaliukas January 01 2008 1,671 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.