Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Televizijos ekranuose - ypatingas meilės trikampis

Televizijos ekranuose - ypatingas meilės trikampis
Ji - moteris, diena iš dienos laukianti savo vyro meilės ir dėmesio. Vieną ypatingą vakarą ji to sulaukia, tik... ne iš savo sutuoktinio, o iš pirmą kartą akyse regimo nepažįstamojo. Šis nuo pirmos jų susitikimo akimirkos moters gyvenimą ima spalvinti ryškiausiomis spalvomis. Tarp herojų įsiplieskia aistra, ryškėja bendri pomėgiai, panašumai, išskirtinis supratimas ir... išdavystės jausmas, lydimas kaltės ir sąžinės graužaties. Šią jaudinančią, įtraukiančią, pernai pradėto kurti serialo „Išdavystė“ (Betrayal) istoriją žiūrimiausia televizija TV3 pradės pasakoti jau nuo lapkričio 17 dienos pirmadienio-ketvirtadienio vakarais 23.00 val.

Žiūrovų simpatijų apdovanojimuose „People‘s Choice Award“ TV3 premjera „Išdavystė“ buvo nominuota kaip žiūrovų mėgstamiausia nauja televizijos drama. Simpatijų serialas sulaukia ne tik dėl siužeto vingių, bet ir dėl itin patrauklių aktorių bei jų spalvingų personažų.

Jauna talentinga fotografė Sara (akt. Hannah Ware), rodos, gyvena puikų gyvenimą, kuriame trūksta tik vieno - vyro, panirusio į politiką, dėmesio. Netikėtai sutiktas advokatas Džekas (akt. Stuart Townsend) jai gali duoti kur kas daugiau nei jos vaikų tėvas, tačiau šis irgi turi sutuoktinę. Negalėdami suvaldyti potraukio vienas kitam, Sara ir Džekas ne kartą savęs klaus, ar jie - tik meilužiai, kuriuos tesieja aistra? O gal tai - bendrų interesų, švelnumo ilgesys ar net... meilė?

Pagrindinę heroję ims kankinti kaltė ir pasirinkimo baimė, o abu jos vyrai susitiks ypatingoje akistatoje - teisme, tiriančiame žmogžudystę. Teismo salėje jie stos į skirtingas barikadų puses, tad apsispręsti Sarai bus ypač sunku.

„Jis bus gynybos advokatas, dirbsiantis prieš mane byloje, dėl kurios liksiu be posto“, - tars Saros vyras Driu (akt. Chris J. Johnson), žvelgdamas į Džeko nuotrauką. „Korupcija, papirkinėjimas, organizuotas nusikalstamumas, žmogžudystė - aš jį nukryžiuosiu“, - žadės advokatas, naujas Saros mylimasis Džekas.

Kaip viskas klostysis, TV3 suteiks kviečia stebėti jau nuo lapkričio 17 dienos pirmadienio-ketvirtadienio vakarais 23.00 val. žiūrint premjerą „Išdavystė“.

Premjera „Išdavystė“ (Betrayal) - pirmadieniais-ketvirtadieniais 23.00 val. per TV3!


Zaliukas November 11 2014 1,244 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.