Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Šokių projekto vedėjos vairas patikėtas prodiuserės dukrai I. Kavaliauskaitei

Šokių projekto vedėjos vairas patikėtas prodiuserės dukrai I. Kavaliauskaitei
Gruodžio mėnesį TV3 eteryje pasirodys projektas „Šok su manimi“. Žiniasklaida ilgai spėliojo, kas užims laidos vedėjos vietą šalia Mindaugo Stasiulio. DELFI šaltinių žiniomis atsakingos pareigos patikėtos Indrei Kavaliauskaitei. Mergina puikiai pasirodė šou vedėjos atrankoje ir taip pelnė darbą eteryje.

Jau kitą savaitę televizijos žiūrovai išvys projektų anonsus, kuriuose nusifilmavo ir I. Kavaliauskaitė. DELFI kalbinta mergina šios naujienos neskuba tvirtinti ir džiaugtis naujomis pareigomis. Tiesa, mergina neslėpė, kad dalyvavo šou vedėjos atrankoje.

Penkioliką metų I. Kavaliauskaitė šoko pramoginius šokius. Būtent parketo ilgesys ir atvedė merginą į laidos vedėjos atranką. Prieš septynerius metus atsisveikinusi su šokiais Indrė neslepia, kad vis dar jaučia didelę aistrą šokiams. Tapti projekto dalyve mergina nenorėjo. Pasak Indrės, ji nemano esanti profesionali šokėja, o varžytis su tik pramokusiais šokti yra negarbinga.

Indrės mama Neringa Kavaliauskienė - minėto TV projekto vykdomoji prodiuserė. Žiūrovams gali kilti klausimas, galbūt mama ir atvėrė merginai kelią į daugelio aktorių išsvajotą darbo vietą? „Į atranką aš nuėjau savo noru, o ne mamos pakviesta. Vedėją išrenka TV3 televizija ir projekto prodiuseris. Mano mama nebuvo už tai, kad dalyvaučiau atrankoje. Ji pasakė, kad savo vaikui niekada nelinkėtų tapti šios laidos vedėja“, - DELFI kalbėjo I. Kavaliauskaitė.

Zaliukas November 14 2014 1,344 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.