Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Paaiškėjo, ar Jurijus Smoriginas šiemet bus šokių projekto komisijoje

Paaiškėjo, ar Jurijus Smoriginas šiemet bus šokių projekto komisijoje
Jau netrukus į televizijos ekranus grįš šokių projektas "Šok su manimi". Jau aiškios visos dalyvių poros, neseniai paaiškėjo ir projekto vedėjai, tačiau apie komisiją vis dar nutylima. Portalui MIESTE pavyko išsiaiškinti, ar šiemet komisijoje išvysime ir Jurijų Smoriginą.

"O kaip projektas be manęs!", - nedvejodamas patvirtino Jurijus. Profesionalus baleto šokėjas ir choreografas nekantrauja, kada projektas vėl prasidės. "Daug kas labai laukia projekto pradžios. Ir manęs daug žmonių vis klausia, kada pagaliau. Juk dabar per televiziją nieko nerodo, tuoj prasidės šokiai, kaip aš sakau - šokių šventė sugrįš, - nuotaikingai nusiteikęs kalbėjo šokėjas. - Mes su Vyteniu Pauliukaičiu sukūrėme tobulą komisijos modelį, pagal kurį dabar kuriamos visos projektų komisijos. Blogiečio ir geručio duetas."

Tiesa, pasidomėjus, kas dar šįmet bus komisijoje, Jurijus nebebuvo toks kalbus. "Galiu kalbėti tik už save, o kas dar bus - pamatysim. Tikrai negaliu išduoti", - tikino J.Smoriginas.

Portalas MIESTE primena, jog šokių projektas prasidės jau už kelių savaičių. Šįmet vėl ant parketo suksis gaus įžymybių būrys: šokėja Monika Šalčiūtė, transmoteris Raulis Mammadli-Agness, atlikėja Greta Lebedeva, modelis Jolanta Leonavičiūtė, šuolininkas į vandenį Ignas Barkauskas, "misė" Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, dainininkė Monika Linkytė, atlikėjas Martynas Kavaliauskas, modelis Simonas Phamas, vestuvių organizatorius Remigijus Žiogas ir jų partneriai šokėjai profesionalai.

Zaliukas November 14 2014 1,262 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.