Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per LTV – naujausi „Komisaro Rekso“ nuotykiai

Per LTV – naujausi „Komisaro Rekso“ nuotykiai
Į Lietuvos televiziją penktadienį sugrįžta „Komisaras Reksas“ – garsiausias visų laikų vokiečių aviganis ir pirmasis keturkojis aktorius, kuriam norima pastatyti paminklą. Kad jis paminklo vertas, įrodys ir naujos jau devintojo sezono „Komisaro Rekso“ serijos, kurias LTV rodys pirmadieniais ir penktadieniais 19.35 val.

Milijonai vaikų visoje Europoje, paklausti, kuo garsėja Austrijos sostinė Viena, nedvejodami atsako: „Ten gyvena Reksas!“. Suaugusieji apie Vieną žino daugiau, tačiau Reksą jie myli ne mažiau. Nes Reksas, priešingai negu daugelis žmonių, niekada neiškrės kiaulystės, nepaliks, visuomet išklausys ir paguos...

Reksas – pats išmintingiausias iš visų kine vaidinusių keturkojų. Be jo Vienos policija – kaip be rankų. Jis tikrų tikriausias policijos komisaras, darbe vertinamas ne mažiau, negu jo šeimininkas.

Pasak LRT pranešimo, kiekvienoje „Komisaro Rekso“ serijoje – vis naujas nusikaltimas, kurį išaiškinti pavyksta tik išmintingojo vokiečių aviganio dėka. Jo uoslė ir instinktai neretai pasirodo pranašesni už aukštąsias kriminalistų technologijas.

Gera uosle ir nusikaltėlių psichologijos išmanymu pasižymi ir Rekso šeimininkas inspektorius Lorenzo Fabbri, kurį naująjį sezoną vaidina italas Kasparas Capparoni. Inspektorius Lorenzo darbe uolus ne mažiau, negu Reksas, tačiau kai horizonte pasirodo graži moteris, jo širdis kaipmat ištirpsta...

2007-aisiais austrų, vokiečių ir italų sukurtas „Komisaras Reksas“ ir naujausi jo nuotykiai – jau nuo sausio 4 dienos per Lietuvos televiziją.

Zaliukas January 04 2008 2,564 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.