Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pagalbą sergantiems vaikams atneš daugybė arkliukų

Pagalbą sergantiems vaikams atneš daugybė arkliukų
Socialiai atsakingiausios įmonės TV3 ir SEB banko „Išsipildymo akcija“ pagelbėti mažiesiems ligoniukams šiemet kviečia žaismingai. Jau dvyliktus metus visiems puikiai pažįstamas ryškusis akcijos simbolis arkliukas šiais metais virto ir išradingu akcijos žaisliuku.

Kūrybinis žaidimas, sukurtas Lietuvoje, ekologiškas ir itin lavinantis vaikų kūrybiškumą, jau atkeliavo į prekybos centrus „Maxima“. Iš jo detalių kiekvienas vaikas gali sukurti gražų, spalvotą ir savitą arkliuką. Lėšos, surinktos už šį žaislą, atiteks šių metų „Išsipildymo akcijai“.

Žaidimas, padėsiantis kilniems akcijos tikslams surinkti daugiau paramos, pasirinktas neatsitiktinai. „Išsipildymo akcija“ siekia padėti sergantiems vaikams, todėl perkantieji šį žaisliuką savo mažiesiems bus kviečiami prisiminti ir kitus vaikus, kuriems šiuo metu labai reikalinga pagalba - tam, kad gyventų, pasveiktų ir galėtų šypsotis. Taip jie suteiks dvigubą džiaugsmą - ir saviems mažyliams, ir laukiantiems pagalbos.

Šis žaislas taip pat puiki priemonė mažiesiems ugdyti. Kviesdami lipdyti prasmingos akcijos simbolį bei žaisti su žaislu, kurį perkant lėšos atitenka kitiems vaikams padėti, - prasminga ir kilnu. Nuo pat mažumės ugdoma atjauta ir gerumas yra labai svarbūs dalykai kuriant gražesnį mūsų visų gyvenimą.

Šių metų „Išsipildymo akcijai” prekybos centruose „Maxima“ bus galima paaukoti ne tik įsigyjant šį žaislą, o ir įmetant pinigų į specialiai įrengtas akcijos dėžutes.

Akcijai aukoti galima ir telefonu: 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų). Visas aukas prižiūri audito kompanija „Grant Thorton Rimess Baltic“.

Šiemet pirmą kartą SEB banko klientai kviečiami papildomai prisidėti kuriant vaikų gerovę - už kiekvieną kliento atsiskaitymą kortele SEB bankas 1 centą iš savo lėšų skirs „Išsipildymo akcijos” fondui.

Per visus dvylika akcijos gyvavimo metų už geros valios žmonių paaukotas lėšas mažieji ligoniukai ir likimo nuskriausti vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams buvo perkami vaistai, atliekamos operacijos, perkama medicininė įranga, teikiama papildoma reabilitacija ir gerinama buitis.

„Išsipildymo akcijai“ per daugiau nei dešimtmetį jau paaukota beveik 25 mln. litų. Kaip ir kam jau pagelbėjo „Išsipildymo akcija” − galima sužinoti ir iš specialiai sukurto filmo „Ačiū”.

Daugiau informacijos apie šių metų akciją.

TV3 - gera kartu padėti vaikams!

Zaliukas November 19 2014 1,470 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.