Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ant šokių parketo debiutuojanti „TV pagalbos“ žvaigždė į gerbėjus kreipiasi romantišku vaizdo klipu

Ant šokių parketo debiutuojanti „TV pagalbos“ žvaigždė į gerbėjus kreipiasi romantišku vaizdo klipu
Jau visai netrukus TV3 eteryje prasidės projektas „Šok su manimi“. Likus kelioms savaitėms iki jo pardžios, dalyviai neriasi iš kailio norėdami suburti kuo didesnę savo gerbėjų armiją. „TV pagalbos“ komandos narė Sandra Žutautienė su savo partneriu netgoi sukūrė jausmingą filmuką, kuriuo kreipiasi į TV žiūrovus prašydami balsuoti už juos.

„Aš esu Sandra. Dirbu „TV pagalboje“, o gyvenu Klaipėdoje. Apie save galiu pasakyti vieną svarbiausią dalyką - esu iki kaulų žemaitė ir tai labai daug pasako apie mano charakterį, mano darbus ir apie mano siekius“, - į savo gerbėjus kreipiasi „TV pagalbos žvaigždė ir šokių projekto dalyvė Sandra Žutautienė. Ant parketo ji suksis su kitu klaipėdiečiu - Klaipėdos universiteto studentu Ernestu Monginu.

Vaizdo siužete moteris džiaugiais savo partneriu ir papasakoja, kokį pirmą įspūdį kavinėje paliko sutiktas lieknas vaikinas.

S. Žutautienės partneris atskleidžia ir pikantiškų detalių iš projekto užkulisių:„Repeticijos būna visokios. Kartais mes ir juokiamės, tačiau būna visko. Negražiai pasakius, ji kartais gauna ir į kuprą. Tenka ir vienai pačiai padirbėti. Būnu ir aš pavargęs, ji irgi būna pavargus. Visko būna“.

„Šok su manimi“ pirmoji laida - gruodžio 6 dieną.


Zaliukas November 19 2014 1,254 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.