Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Rūta Janutienė: „Savo vyrui neištikimybę atleisčiau“

Rūta Janutienė: „Savo vyrui neištikimybę atleisčiau“
Televizijos laidų „Patriotai“ ir „Nuoga tiesa“ vedėja Rūta Janutienė svečiavosi visai kitokioje laidoje, nei jai įprasta. Rūta atsivėrė „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Kitoks pokalbis“ vedėjai Aušrai Kilkuvienei.

Iš pirmo žvilgsnio griežta, rūsti ir valdinga moteris pasirodė visai kitokiu amplua. Labai atviras „Kitoks pokalbis“ su visai kitokia nei įprastai Rūta Janutiene jau šį penktadienio vakarą, 19.55 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Žurnalistė atviravo, kad namie būna visai kitokia, negu atrodo televizijos ekrane.

„Didžiausias atsipalaidavimas ir meditacija man yra kapstymasis sode. Tuomet negalvoju apie darbus, apie valdžią, apie valstybės problemas - negalvoju apie nieką“, - pasakojo R. Janutienė.

Moteris pasakojo, kad jos vaikystė buvo labai skurdi, todėl dabar namie stengiasi sukurti jaukią, maloniais niekučiais užpildytą aplinką. Išpuoselėtas sodas, dekoratyvinės pagalvėlės ir kiti puošnūs interjero aksesuarai - neatsiejama jaukumo dalis.

R. Janutienės vyras, operos solistas, o dabar ir televizijos laidų prodiuseris Algirdas Janutas sakė, kad Rūtos negali pavadinti idealia ar tobula mama dukroms. Anot vyro, ji su vaikais bendrauja tarsi su lygiais.

„Nėra taip, kad ji bando būti ideali. Ji labai kontrastinga, ir griežta, ir atlaidi“, - apie žmoną kalbėjo A.Janutas.

Tačiau labiausiai garsi žurnalistė nustebino atskleisdama santykius su vyru.

„Šeimoje jis yra protingas, o aš chuliganė. Jis man gudriai leidžia įsivaizduoti, kad esu šeimos galva, nors taip nėra. Daugiausia sprendžia jis“, - pasakojo R. Janutienė ir pripažino, kad vyras jai yra aukščiau visko - ir vaikų, ir darbo.

Paklausta, ar galėtų pateisinti vyro neištikimybę, Rūta privertė netekti amo: „Aš savo vyrui neištikimybę atleisčiau, primuščiau, bet atleisčiau.“

Išskirtinis susitikimas su teisybės ieškotoja Rūta Janutiene laidoje „Kitoks pokalbis“ jau šį penktadienio vakarą, 19.55 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Zaliukas November 21 2014 2,162 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.