Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Netikėti žvaigždžių duetai kvies padėti „Išsipildymo akcijos“ herojukams

Netikėti žvaigždžių duetai kvies padėti „Išsipildymo akcijos“ herojukams
Jau dvyliktus metus gyvuojanti socialiai atsakingiausios įmonės TV3 ir SEB banko rengiama „Išsipildymo akcija“ šį šeštadienį 19.00 val. visus kvies į gerumo kupiną koncertą. Šių metų renginys bus ypatingas: tiesiogiai per TV3 ir TV3 Play bus pristatytos septynių akcijos herojukų istorijos, įvairiuose Lietuvos miestuose įsižiebs žiemos švenčių simboliai - Kalėdų eglės, ir geros valios žmonės susivienys kilniam tikslui - padėti likimo nuskriaustiems vaikams.

Žiūrovus stebins „Išsipildymo akcijos“ koncerto programa. Koncerto muzikos meno vadovė Rosita Čivilytė intriguoja: „Gyvai gros muzikinė grupė, dainininkų kūriniams ruošiamos specialios aranžuotės, žiūrovų laukia netikėti duetai ir originalūs muzikiniai sumanymai.“

Tiesioginiame TV3 eteryje gražiausius pasirodymus ir šilčiausius linkėjimus akcijos herojukams dovanos garsiausios šalies muzikinės scenos žvaigždės. Kartu uždainuos Rūta Ščiogolevaitė ir Girmantė Vaitkutė. Nustebins Violetos Tarasovienės ir Anželos duetas. Originalius pasirodymus ruošia Vaidas Baumila su Linu Adomaičiu, Rosita Čivilytė su Karina Krysko ir Anika, Evelina Sašenko su choru „Ąžuoliukas“, Kąstytis Kerbedis, Žygis, Martynas Kavaliauskas, o V. ir V. Tarasovai žada uždainuoti su savo dukrele.

Į centrines miestų aikštes visus žmones burtis kvies Vilnius (į Katedros aikštę), Tauragė, Telšiai ir Švenčionys.

Ypatingą transliaciją, gerumu vienijančią visą Lietuvą, ves net penkios žvaigždžių poros. Pagrindiniai „Išsipildymo akcijos“ koncerto vedėjai - Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Justinas Jankevičius − su TV3 žiūrovais sveikinsis iš televizijos studijos. Teletiltu kilnią akcijos misiją iš Vilniaus Katedros skleis ir Renata Šakalytė-Jakovleva su Nagliu Šulija, linkėjimus iš Tauragės siųs Audrė Kudabienė ir Egidijus Knispelis, Švenčionyse eglutės įžiebimo lauks Eglė Kernagytė-Dambrauskė ir Alvydas Unikauskas, o iš Telšių miesto aikštės sveikinsis Beata Nicholson ir Vitalijus Cololo.

„Išsipildymo akcija“ kviečia aukoti jau dabar telefonu: 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų). SEB banko klientai kviečiami papildomai prisidėti kuriant vaikų gerovę - už kiekvieną jų atsiskaitymą kortele SEB bankas 1 centą iš savo lėšų skirs „Išsipildymo akcijos“ fondui. Prekybos centruose „Maxima“ jau pasirodė specialus žaisliukas - „Išsipildymo akcijos“ arkliukas. Lėšos, surinktos už šį žaislą, keliauja į šių metų akcijos fondą.

Daugiau informacijos apie šių metų akciją.

TV3 - gera kartu padėti vaikams!

Zaliukas November 27 2014 1,262 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.