Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Laimingam gyvenimui užtektų ir 100 000 litų

Laimingam gyvenimui užtektų ir 100 000 litų
Prasidėjus naujiems metams TV3 žaidimas „TAIP arba NE“ (19 val. 10 min.) tęsia ne tik pinigų, bet ir dovanų dalybas žaidėjams bei žiūrovams. Šio antradienio žaidime Sauliui, aktyviai siuntusiam trumpąsias žinutes šventinės laidos metu, įteikti automobilio „Chevrolet Spark“ rakteliai.

Žaidėjas Arvydas iš Radviliškio džiūgavo gavęs galimybę žaisti dėl pusės milijono. Vyras prisipažino, kad jam užtektų ir 100 000 litų. Bet žaidimo pradžia tokių pinigų Arvydui nežadėjo. Jam lyg tyčia sekėsi atidaryti dideles pinigų sumas, o maži bankininko siūlymai piktino Arvydo gyvenimo draugę Laimą.

Išgirdusi, kad bankininkas Arvydui siūlo tik 2000 litų, moteris nesusilaikė: „Tai ne pinigai!“. „Jei jau taip, duokite man 2000 litų, nes man tai – pinigai“, – juokėsi vedėjas Marijus Mikutavičius.

Netrukus Marijus ėmėsi gelbėti Arvydą.

Laidos vedėjas jam siūlė rinktis lagaminus vadovaujantis keista taktika – pagal lagaminą laikančio žmogaus balsą. Po poros bandymų paaiškėjo, kad taip bandyti laimę neverta.

Kokią sumą pavyko laimėti Arvydui ir ar jo nuojauta žaidime neapgavo? Žiūrėdami žaidimą ir jo metu dalyvaudami specialioje akcijoje žiūrovai taip pat galės laimėti – šį vakarą jų lauks keturratis.

Zaliukas January 08 2008 1,533 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.