Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Televizijos stilistė savo fotoalbume aptiko šiurpą keliančią nuotrauką

Televizijos stilistė savo fotoalbume aptiko šiurpą keliančią nuotrauką
Su įspūdinga premjera Helovino naktį pradėjęs brangiausias šalies istorijoje siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“ sugrįžta! Įspūdingo, didžiausias žmogaus baimes paliečiančio šou antroji dalis - jau rytoj, penktadienį, 21.15 val. per TV3.

Laukdami antrosios „Pasiutusių šunų“ dalies, kurioje į „Velnio namais“ vadinamą mišką žengs įspūdingą piniginį prizą trokštančios laimėti trys merginos, projekto kūrėjai pasidalino mistiška, daug klausimų keliančia nuotrauka.

„Pasiutusių šunų“ kūrėjų užfiksuotame kadre - apleisto namo viduje užfiksuota projekto dailininkė Kristina Mališauskienė. Šį, net ir dieną šiurpą keliantį namą, TV3 žiūrovai išvys jau rytoj. Tiesa, nuotraukoje didžiausią šiurpą kelia ne aplinka, o užfiksuotas veidrodyje matomas keistos žmogaus figūros atspindys.

„Nuotrauka nesumontuota, o tokia kokia yra. Mes ją tokią radome“, - tikina „Pasiutusių šunų“ prodiuseris ir vedėjas Mindaugas Rainys. Jis negali pamiršti ir kitų nerimą keliančių reiškinių, pastebėtų miške filmuojant projektą: „Dažnai gesdavo filmavimo technika, o šiame namelyje ir jo kieme dėjosi keisčiausi dalykai.“

Projekto dailininkė K. Mališauskienė, tik prabėgus keliems mėnesiams po filmavimo darbų miškuose, peržiūrinėjo „Pasiutusių šunų“ komandos darytas nuotraukas ir savo telefone rado šį mistišką kadrą.

„Iš pažiūros, jame - tiesiog darbinė projekto aplinka, tačiau atkreipkite dėmesį į vaizdą veidrodyje. Tai tikrai ne tas žmogus, kuris fotografavo, nes nei fotoaparato, nei telefono rankose nematyti. Ir jokio panašaus žmogaus visoje kūrybinėje komandoje net nebuvo“, - pasakoja M. Rainys.

Nuotrauką išvydusi Kristina pripažino: „Jau filmuojant projektą buvo akimirkų, kai pačiai širdis nusirisdavo iki kulnų.“ Nuolat TV3 televizijos projektuose stiliste besidarbuojanti moteris sako, kad, kai savo nuotraukų albume aptiko šį kadrą, į mišką kelti kojos nebeketina.

„Pasiutę šunys“ - tarptautinio SONY kompanijos formato projektas. Šiuo naujut naujutėliu šou kol kas galėjo džiaugtis tik Amerikos, D. Britanijos, Švedijos ir Danijos žiūrovai. Nuo spalio 31 dienos kiekvieną paskutinį mėnesio penktadienį savo baimes gali pasitikrinti ir lietuviai. Viena naktis, tikri įsiutę šunys, tikri dalyviai ir tikros emocijos - visa tai laukia brangiausiame ir didžiausiame projekte mūsų šalies televizijų istorijoje.

Siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“ - jau šį penktadienį 21.15 val. per TV3 ir TV3 Play!

Zaliukas November 28 2014 1,367 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.