Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Girmantė Vaitkutė: dalindamiesi gerumu patys tampame šviesesni

Girmantė Vaitkutė: dalindamiesi gerumu patys tampame šviesesni
Jau rytoj, šeštadienį, 19.00 val. socialiai atsakingiausios įmonės TV3 ir SEB banko rengiama dvyliktoji „Išsipildymo akcija“ kvies į įspūdingą finalinį akcijos koncertą.

Šventiniame renginyje būrys žvaigždžių ragins geros valios žmonės susivienyti kilniam tikslui - padėti sergantiems ir likimo nuskriaustiems vaikams. Išskirtiniai pasirodymai, specialūs efektai, staigmenos ir tiesioginė transliacija iš įvairių Lietuvos miestų aikščių, kur bus įžiebiamos kalėdinės eglutės, - tai įspūdingas šou, nušviesiantis visų TV3 ir TV3 Play žiūrovų namus.

Viena įdomiausių koncerto staigmenų - specialiai šiam renginiui ruošiamas išskirtinių balsų savininkių Rūtos Ščiogolevaitės ir Girmantės Vaitkutės duetas. Dainininkės atliks itin jautrią Whitney Houston dainą, o jos skambesio fone bus surengta nepakartojama fejerverkų fiesta. Ypatingo grožio muzikos ir šviesų sintezė sukurs magišką spektaklį.

Pasirodymui besiruošianti Girmantė sako, kad renginiui ruošiama gospel stiliaus daina yra tarsi malda. „Šis kūrinys labai tinka „Išsipildymo akcijai“, nes kartais labai norisi pasimelsti, kad aplink mus visus gerumo būtų daugiau. Žmonės, kurie dalinasi gerumu, prie savęs taip pat pritraukia ir kitus gerus žmones, patys tampa šviesesni. Duodamas ir dalindamasis augi ir tobulėji dvasiškai“, - sako pagal specialią aranžuotę dainą atliksianti dainininkė.

Girmantė mano, kad padėti vaikams labai svarbu dėl to, jog kaip tik jie yra mūsų visų ateitis, mūsų šviesuliukai. Ji, kartu su daugybe kitų garsių atlikėjų, jau rytoj 19.00 val. kvies padėti šių metų „Išsipildymo akcijos“ mažiesiems herojukams. Tiesioginiame TV3 ir TV3 Play eteryje gražiausius pasirodymus su šilčiausiais linkėjimais dovanos ryškiausios šalies muzikinės scenos žvaigždės. Duetą ruošia Violeta Tarasovienė ir Anžela, originalius pasirodymus pristatys Vaidas Baumila su Linu Adomaičiu, Rosita Čivilytė su Karina Krysko ir Anika, Evelina Sašenko su choru „Ąžuoliukas“, Kąstytis Kerbedis, Žygis, Martynas Kavaliauskas, o V. ir V. Tarasovai žada uždainuoti su savo dukrele.

Į centrines miestų aikštes visus žmones burtis kvies Vilnius (į Katedros aikštę), Tauragė, Telšiai ir Švenčionys. Gerumo šventę ves net penkios žvaigždžių poros. Pagrindiniai „Išsipildymo akcijos“ koncerto vedėjai - Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Justinas Jankevičius − su TV3 žiūrovais sveikinsis iš televizijos studijos. Teletiltu kilnią akcijos misiją iš Vilniaus Katedros skleis ir Renata Šakalytė-Jakovleva su Nagliu Šulija, linkėjimus iš Tauragės siųs Audrė Kudabienė ir Egidijus Knispelis, Švenčionyse eglutės įžiebimo lauks Eglė Kernagytė-Dambrauskė ir Alvydas Unikauskas, o iš Telšių miesto aikštės sveikinsis Beata Nicholson ir Vitalijus Cololo.

„Išsipildymo akcija“ kviečia aukoti jau dabar telefonu: 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų). SEB banko klientai kviečiami papildomai prisidėti kuriant vaikų gerovę - už kiekvieną jų atsiskaitymą kortele SEB bankas 1 centą iš savo lėšų skirs „Išsipildymo akcijos“ fondui. Prekybos centruose „Maxima“ jau pasirodė specialus žaisliukas - „Išsipildymo akcijos“ arkliukas. Lėšos, surinktos už šį žaislą, keliauja į šių metų akcijos fondą.

„Išsipildymo akcijai“ per daugiau nei dešimtmetį jau paaukota beveik 25 milijonai litų. Kaip ir kam jau pagelbėjo „Išsipildymo akcija“, galima sužinoti ir iš specialiai sukurto filmo „Ačiū“.

Daugiau informacijos apie šių metų akciją: www.issipildymoakcija.lt.

„Išsipildymo akcijos“ paramos koncertas ir eglių įžiebimo ceremonija - jau rytoj, šeštadienį, 19.00 val. tiesiogiai per TV3 ir TV3 Play!

Zaliukas November 28 2014 1,261 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.