Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Žiūrovams ir realybės šou dalyvėms siaubą kels paslaptingai dingusi šeima

Žiūrovams ir realybės šou dalyvėms siaubą kels paslaptingai dingusi šeima
Su įspūdinga premjera Helovino naktį pradėjęs brangiausias šalies istorijoje siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“ sugrįžta jau šįvakar. Įspūdingo, didžiausias žmogaus baimes paliečiančio projekto antroji dalis - 21.15 val. per TV3. Į „Velnio namais“ vadinamą mišką žengs įspūdingą piniginį prizą trokštančios laimėti trys merginos.

Žiūrovus ir dalyves šiurpins negirdėta paslaptingame miške nutikusi istorija. Ukmergės rajone stūksantis miškas slepia daugybę paslapčių. Viena iš jų - mįslingas vienos šeimos dingimas.

Pasakojama, kad kadaise ta šeima gyveno atokioje miško dalyje. Vietiniai šeimą apibūdino, kaip ramią ir niekuo neišsiskiriančią. Tėvas dirbo lauko darbus, o motina rūpinosi namais. Tiesa, šeima gyveno atokiau nuo aplinkinių, mažai su kuo bendravo.

Užsisklendusi ir nekalbi buvo 9-metė dukrelė, kuri neturėjo draugų, o mokykloje dažnai sulaukdavo patyčių dėl savo keisto pomėgio kalbėtis su... įsivaizduojamu draugu, kurį vadino Benu. Nors tai skamba kaip vaikiškas žaidimas, pasakojama, kad - mergaitei „Benas“ kartą „liepė“ purvu išteplioti visas vaikų knygas, o kitą kartą - trenkti klasės draugei per veidą. Daug kas spėliojo, kad mergaitė savo namuose nemylima, gal net skriaudžiama, todėl užslėptą agresiją išlieja mokykloje.

Vieną dieną visa šeimyna tiesiog pradingo. Niekas apie juos nieko negirdėjo. Kažkas spėjo, jog jie išsikraustė iš Ukmergės apylinkių, tačiau apsilankius šeimos namuose buvo galima rasti visus asmeninius daiktus, todėl išsikraustymo versiją pakeitė kur kas kraupesnės...

Kokios, jau šį, penktadienio, vakarą 21.15 val., paaiškės „Pasiutusių šunų“ projekte. Baimės bus įvaryta ir dalyvėms, ir žiūrovams.

„Pasiutę šunys“ - tarptautinio SONY kompanijos formato projektas. Šiuo naujut naujutėliu šou kol kas galėjo džiaugtis tik Amerikos, D. Britanijos, Švedijos ir Danijos žiūrovai. Nuo spalio 31 dienos kiekvieną paskutinį mėnesio penktadienį savo baimes gali pasitikrinti ir lietuviai. Viena naktis, tikri įsiutę šunys, tikri dalyviai ir tikros emocijos - visa tai laukia brangiausiame ir didžiausiame projekte mūsų šalies televizijų istorijoje.

Siaubo realybės šou „Pasiutę šunys“ - jau šį penktadienį 21.15 val. per TV3 ir TV3 Play!


Zaliukas November 28 2014 1,302 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.