Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Vaikus gelbstinčiai „Išsipildymo akcijai“ jau paaukota beveik milijonas litų

Vaikus gelbstinčiai „Išsipildymo akcijai“ jau paaukota beveik milijonas litų
Socialiai atsakingiausios įmonės TV3 ir SEB banko jau dvyliktus metus rengiama „Išsipildymo akcija“ šį šeštadienį paskleidė gerumą po visą Lietuvą. Neabejingi mažuosius ištikusioms negandoms geros valios žmonės iš viso jau paaukojo beveik milijoną litų vaikams pagelbėti.

„Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad Lietuvoje yra tiek daug gerumo ir kad visi kartu galime padaryti labai daug gražių darbų. Kadangi aukoti galima dar iki pat metų pabaigos, tikiu, kad galutinė šių metų akcijai suaukota suma bus dar didesnė. Už visas gerumui skirtas lėšas bus sukurta daugybė pačių tikriausių stebuklų tiems, kuriems mūsų visų pagalbos šiandien labai reikia - mažiesiems ligoniukams bei likimo nuskriaustiems vaikams. Gerų žmonių dosnumas keičia vaikų likimus, gelbsti jų gyvybes, padeda jiems sveikti. Tai pati gražiausia Kalėdų dovana, kokią galima įteikti sergantiems mažyliams, kad jie šypsotųsi“, − sako UAB „TELE-3“ generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

„Išsipildymo akcija visuomenės palaikymo ir dėmesio sulaukė jau dvyliktus metus iš eilės. Džiaugiuosi, kad šiemet, kaip ir anksčiau, subūrėme ir pakvietėme pasidalinti gerumu visus - įmones, įstaigas, kiekvieną žmogų. Visi kartu, aukodami po nedidelę sumą, vėl galime padėti sunkiomis ligomis sergantiems vaikams. Tikiuosi, kad šios mūsų pastangos padės suteikti jų gyvenimui daugiau vilties ir šviesos“, - sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

Daugiau nei dešimtmetį gyvuojanti akcija šiemet užaugo ir išsiplėtė dar labiau. Ji globoja nebe tik Lietuvos vaikus - šiemet kviesta padėti mažiesiems, kenčiantiems dėl neramumų Ukrainoje, taip pat paremti talentingą mergaitę, kuri neturi galimybių ugdyti savo gabumų. Padedanti vis plačiau, „Išsipildymo akcija“ ir pati sulaukia paramos tarptautiniu mastu. Šiemet jai paramą skyrė Gran Kanarijos salos vyriausybė.

Per įspūdingą finalinį akcijos koncertą, kuriame pačios garsiausios žvaigždės visiems dovanojo tikrą grožio ir muzikos fiestą, šiemet buvo pristatytos net septynios akcijos herojukų istorijos. Jas, įvairiuose Lietuvos miestuose įžiebdami ir kalėdines eglutes, pristatė net penkios žymių vedėjų poros.

Geros valios žmonės akcijai aukojo iki finalinio koncerto ir jo metu. Jau gražia tradicija tapo kasmet rengiama Pyragų diena − prie jos jungiasi vis daugiau žmonių, įmonių ir įstaigų. Šiemet vien šios iniciatyvos metu buvo suaukota daugiau nei 80 tūkst. litų. Įvairūs žmonės bei organizacijos taip pat kasmet noriai patys imasi ir kitų „Išsipildymo akciją“ palaikančių iniciatyvų. Jų planuojama dar ir gruodžio mėnesį.

Gerumu dalintis bei aukoti „Išsipildymo akcijai“ dar galima iki pat šių metų pabaigos. Tai padaryti galima tiek skambinant ar rašant SMS žinutes telefonais: 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų). SEB banko klientai kviečiami papildomai prisidėti kuriant vaikų gerovę - už kiekvieną jų atsiskaitymą kortele SEB bankas 1 centą iš savo lėšų skirs „Išsipildymo akcijos“ fondui.

Prekybos centruose „Maxima“ yra įrengtos specialios aukų dėžutės, o kartu čia parduodamas ir specialus žaisliukas - „Išsipildymo akcijos“ arkliukas. Lėšos, surinktos už šį žaislą, keliauja į šių metų akcijos fondą.

„Išsipildymo akcijai“ per daugiau nei dešimtmetį jau paaukota daugiau nei 25 mln. litų. Kaip ir kam jau pagelbėjo „Išsipildymo akcija” − galima sužinoti ir iš specialiai sukurto filmo „Ačiū”.

Daugiau informacijos apie šių metų akciją.

TV3 - gera kartu padėti vaikams!

Zaliukas December 02 2014 1,295 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.