Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Tango TV“ vasarą sutinka su nauju televizijos veidu ir pramogomis

„Tango TV“ vasarą sutinka su nauju televizijos veidu ir pramogomis
Šiuolaikiška ir jaunatviška „Tango TV“ vasarą pasitinka savo žiūrovams dovanodama daugybę naujovių ir pramogų. Nors įprasta, kad televizijos vasarą baigia sezoną, jaunimo kanalas imasi laužyti šią taisyklę ir žada nemažus pasikeitimus jau nuo birželio 1 dienos.

„Svarbiausia naujiena – visiškai keičiasi „Tango TV“ veidas. Žiūrovus džiugins naujas, spalvingas logotipas ir vaizdo grafika. Nuo šiol visų šios televizijos gerbėjų šūkis „O man Tango! – praneša „Tango TV“ vadovė Laura Blaževičiūtė. – Be to, mes plečiamės – iki šiol „Tango TV“ matė tik didžiųjų miestų gyventojai, o dabar ir mažesniuose Lietuvos miestuose gyvenantys žiūrovai galės rasti šią televiziją daugumos kabelinių televizijų pagrindiniame pakete“. Visą sezoną intensyviai kulinarinius šedevrus laidoje „Skanus savaitgalis su Maratu“ gaminęs Maratas Sargsyanas bei karščiausias stiliaus naujienas „Tango stiliuje“ pasakojusi Eglė Vaičytė birželio 26 dieną išeina vasaros atostogų. Tačiau „Tango TV“ savo žiūrovams nuobodžiauti tikrai neleis.

Vietoje atostogaujančių laidų „Tango TV“ siūlo labai linksmus ir seksualius realybės šou „Tapk žavinga“ ir „Bepročių namai“, diskžokėjų čempionatą, formulės kvalifikacines varžybas, informacinį šou apie garsenybių paklydimus ir skandalus „Nešlovingieji“, o sezoną baigusio serialo „Seksas ir miestas“ fanams – šmaikštaus serialo „Laukiniai“ premjerą.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.