Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Legendinis „Vienas namuose“ ir toliau nenustoja stebinti

Legendinis „Vienas namuose“ ir toliau nenustoja stebinti
Praėjusio savaitgalio vakarais žiūrovų namuose vienareikšmiškai karaliavo TV3 programa. Daugiausia žiūrovų simpatijų atiteko didiesiems TV3 projektams „Šok su manimi“ bei „Lietuvos Talentai“, o bene būtina tradicija prieš Kalėdas pažiūrėti tapęs filmas „Vienas namuose 2.Pasiklydęs Niujorke“ ir toliau muša žiūrimumo aukštumas.
Preliminariais TNS LT duomenimis, jau penktadienį šį filmą žiūrėti prie TV ekranų susirinko įspūdingai daug žiūrovų. „Vienas namuose 2. Pasiklydęs Niujorke“ žiūrėjo net 29,9 proc. visų žiūrovų, o finansiškai aktyvių skaičius dar didesnis - net 46,1 proc.
Puikiai rezultatais gali didžiuotis ir didieji TV3 savaitgalio šou. Šeštadienio vakarą kartu su antrąja „Šok su manimi“ naujojo sezono laida leido net 20,1 proc. visų žiūrovų, o ekonomiškai aktyvių - 23,2 proc. Norintieji palaikyti šou dalyvaujančias šokėjų poras ne tik telefono skambučiais, tačiau ir balsuojant interaktyviai tinklapyje www.soksumanimi.lt, šeštadienį jame užsiregistravo dar virš 20 tūkst. lankytojų. Televizijoje internete TV3 Play šio savaitgalio „Šok su manimi“ laida ir jos vaizdo įrašai taip pat peržiūrėti virš 38 tūkst. kartų.
Užbaigiant savaitgalį visą puokštę simpatijų surinko ir nuolat stebinantys bei įtraukiantys „Lietuvos Talentai“. Iš visų programų šeštadienį ir sekmadienį tai buvo pati žiūrimiausia laida, prie TV ekranų pritraukusi 21,9 proc. visų žiūrovų, ir net 31,3 proc. ekonomiškai aktyvių. Visos šio šou laidos ir vaizdo įrašai nuo pat šio sezono pradžios per TV3 Play taip pat jau peržiūrėti daugiau nei 408 tūkst. kartų.
Šių pamėgtų šou tęsinį TV3 kviečia žiūrėti ir kitą savaitgalį, o iš karto po jo, per ateinančias gražiausias metų šventes, nepraleisti ir spalvingos, kaip visuomet staigmenų ir tik geriausių pramogų kupinos Kalėdinės programos.

TV3 - jau 10 metų žiūrimiausia televizija Lietuvoje!

Zaliukas December 19 2014 1,298 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.