Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Vienas namuose“ - tikrai ne vienas

„Vienas namuose“ - tikrai ne vienas
Puikusis „Vienas namuose“ filmas jau ne vienerius metus yra apibertas besąlygine žiūrovų meile. Per visą laiką, kiek šis filmas jau rodytas TV3 televizijoje, jis buvo pasižiūrėtas rekordiškai daug - daugiau nei 24 mln. kartų!

Preliminariais TNS LT duomenimis praėjusį penktadienį „Vienas namuose 3“ taip pat užtikrintai puikavosi žiūrimiausių TV programų tope. Jį per TV3 žiūrėjo daugiausia žiūrovų - net 27,1 proc., o ekonomiškai aktyvių žiūrovų skaičius dar įspūdingesnis - net 41,5 proc.! Tai net keturgubai daugiau nei artimiausio konkurento programos žiūrimumo rezultatai.

Tačiau „Vienas namuose“ tikrai ne vienas, šią savaitę galintis pasigirti puikiais žiūrimumo rezultatais. Jam kompaniją palaiko visa eilė savaitgalį reitingų viršūnėse karaliavusių TV3 programos perlų.

Penktadienį absoliutus lyderis buvo didysis penktadienio filmas „Batuotas katinas Pūkis“, prie TV ekranų pritraukęs net 25 proc. visų žiūrovų ir net 38,3 proc. ekonomiškai aktyvių.

Šeštadienį žiūrovai prioritetą taip pat skyrė TV3 spalvingajai programai. Dieną pradėję su smagiu ir romantišku filmu „Mergina vaikino kelnėse“, žiūrovai nebeperjungė kanalo. Žiūrimiausi šeštadienį buvo ir TV3-jų mistiškieji „Ekstrasensai tiria“, po kurių vakarą tęsė jau ne vieną savaitgalį reitingų viršūnėse spinduliuojantis didysis savaitgalio šou „Šok su manimi“ bei jaukus vakaro filmas „Meilės priesaika“. Beje, šokių karštinę sėjantis projektas savo svetainėje soksumanimi.lt kviečia palaikyti labiausiai patinkančias poras ir čia iš viso jau turi beveik 29 tūkst. užsiregistravusių lankytojų! Šokėjų poras aktyviai palaiko ir tūkstančiai balsuodami telefonu. TV3 Play „Šok su manimi“ ir šio šou vaizdo įrašai jau taip pat peržiūrėti per 36 tūkst. kartų.

Ne mažiau gerbėjų turi ir kitas didysis savaitgalio šou - įspūdingieji „Lietuvos talentai“, kurie prieššventinę savaitę iš visų laidų buvo patys žiūrimiausi. Įdomybių kupinas projektas prie ekranų subūrė net 23,6 proc. visų žiūrovų, o ekonomiškai aktyvių dar daugiau - 29,6 proc.

Apskritai praėjusią savaitę TV3 televizija, kaip ir visus pastaruosius 10 metų, buvo pati žiūrimiausia Lietuvoje. Kalėdų šventėms jau visiškai atkeliavus į mūsų namus, šilumą žiūrovų namuose TV3 ir toliau skleis rodydama tik pačias geriausias laidas bei filmus, kvies kartu švęsti gražiausias metų šventes.

TV3 - jau 10 metų žiūrimiausia televizija Lietuvoje!

Zaliukas December 24 2014 1,229 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.