Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ž. Žvagulis prieš Kūčias Žemaitijoje aplankė ir kleboną, ir senelių namus

Ž. Žvagulis prieš Kūčias Žemaitijoje aplankė ir kleboną, ir senelių namus
Klaipėdoje gimęs ir augęs dainininkas Žilvinas Žvagulis prieš svarbiausias žiemos šventes panoro suburti saviškius Kretingos rajono Salantų miestelyje, kuriame gyveno jo močiutė ir kur bėgo laimingos paties Žilvino vaikystės vasaros. Tai, ką dabar jis patyrė Salantuose, TV3 žiūrovai pamatys šventinėje laidoje „Žvagulio Kūčios“. Jau rytoj 19.00 val. TV3 eteryje paaiškės svarbiausias dalykas: ar Irena Starošaitė sutiks eiti su Ž. Žvaguliu prie altoriaus.

Dokumentinės realybės šou „Žvagulio klanas“ žiūrovai spėlioja, kaip baigsis ryžtingas Ž. Žvagulio sprendimas su mylima žmona susituokti bažnyčioje. „Deja, taip jau nutiko, kad su Irena mes esame susituokę tik Santuokų rūmuose, o prieš Dievą aš tebesu vedęs savo pirmąją žmoną“, - pirmose realybės šou laidose pasakojo Ž. Žvagulis.

Siekdamas ištaisyti šią klaidą ir savo žmonai amžiną meilę prisiekti bažnyčioje, dainininkas pasiryžo sudėtingam procesui. Žinoma, pirmiausia turėjo įtikinti Ireną, neskubančią priimti jo pasiūlymo.

Ar žiemos šventės - stebuklų metas ir Ž. Žvaguliui? Tai paaiškės šventinėje muzikinėje laidoje, kurią TV3 rodys jau rytoj, Kūčių vakarą, 19.00 val.

Visi Ž. Žvagulio artimieji susiburs Salantuose, kuriuose, pasak dainininko, „viskas kitaip“. „Vilniečiai, žinokite, tolyn nuo Raseinių viskas yra kitaip!“ - sakė juokdamasis Ž. Žvagulis, kviesdamas savo garsius bičiulius į Žemaitiją, kurioje filmuojama speciali laida „Žvagulio Kūčios“.

Jo kvietimu į Salantus suvažiavo šventiškai nusiteikusios grupės „Patruliai“, „el Fuego“ ir „Džentelmenai“, Marius Jampolskis ir Deivydas Zvonkus, Eglė Jakštytė ir, žinoma, I. Starošaitė.

Salantuose Ž. Žvagulis rūpinosi ne tik vaišėmis - jis aplankė kunigą Mindaugą Nausėdą ir senelių namus. „Su kunigu pasikalbėjome kaip man elgtis, kad gaučiau šliūbą su Starošaite. Tik ar ji pagaliau man atsakys „taip“? Vat ir sužinosime per Kūčias!“ - sako šypsodamasis Ž. Žvagulis.

„Žvagulio Kūčios“ - Kūčių vakarą 19.00 val. per TV3!

Zaliukas December 24 2014 1,269 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.