Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„VIRAL‘e“ debiutuos ir M. Papinigio močiutė?

„VIRAL‘e“ debiutuos ir M. Papinigio močiutė?
TV3 info šou „VIRAL‘as“ pirmąjį 2015-ųjų pirmadienį, sausio 5-ąją, 19.30 val. į TV3 eterį grįš ne tik kupinas aktualių naujienų, bet ir gerokai atsinaujinęs. Sklando kalbos, kad laidos žiūrovai turės progą susipažinti su aktoriaus, laidos vedėjo Mindaugo Papinigio močiute.

„Daugeliui močiutės atrodo geros ir ramios. Tik ne ši močiutė. Maniškė - kovinė. Teisybės ji ieško visur ir dažniausiai visada“, - pirmadienį pasirodysiančioje laidoje aiškins M. Papinigis.

Pirmojoje šių metų laidoje TV3 žiūrovų laukia iš juoko apsiverkti priversiantis, nepaprastas močiutės nuotykis banke. „Naujųjų išvakarėse močiutė nusprendė išsikeisti litų į eurus. Kokiu kursu? Ogi „vienas į vieną“ - 35 000 litų į tiek pat eurų“, - laidoje pasakos Mindaugas.

„VIRAL‘o“ prodiuseriai išduoda: pasiutusi močiutė - ne M. Papinigio giminaitė, o naujas laidos komandos sumanytas personažas. Ši herojė nagrinės pačias aktualiausias socialines dilemas ir skambins į tas institucijas, į kurias kiti - nesiryžta.

„VIRAL‘as“ - pirmadieniais 19.30 val. per TV3!

Zaliukas January 03 2015 1,385 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.