Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Serialo „Pasmerkti 3“ siužeto kulminacija: kurie herojai belsis į Dangaus vartus?

Serialo „Pasmerkti 3“ siužeto kulminacija: kurie herojai belsis į Dangaus vartus?
Itin populiaraus lietuviško serialo „Pasmerkti 3“ veikėjai šių metų pirmosiomis dienomis sudės visus „taškus ant i“. Nauju, dar patogesniu laiku, 21.00 val., TV3 žiūrovai išvys kulminacines sezono serijas, kuriose kultiniai herojai stos į mirtiną kovą.

Serialo „Pasmerkti 3“ kūrėjai atskleidžia, kad žiūrovų numylėti herojai šiose serijose kris kaip lapai, kulkos kliudys net ir pačius ryškiausius personažus.

Štai aktoriaus Vytauto Rumšo vyresniojo kuriamas verslininko Keinio veikėjas, pavargęs nuo nesibaigiančių gaujų karų, sumanys pabaigti šią istoriją išduodamas Lorenso (akt. Rolandas Boravskis) slaptavietę jo priešams.

Nors šiam šešėlinio pasaulio atstovui akistata su mirtimi - nieko naujo, vis dėlto atvykę smogikai privers surambėjusią Lorenso širdį virpėti: kas laukia jo mylimosios, kurią įkūnija aktorė Valda Bičkutė? Ką Lorensas veiks su dviem granatomis rankose? Ar jo sprogstamasis pyktis pasieks taikinį, ar sunaikins patį herojų?

Tuo metu kiti herojai stiprybės šauksis bažnyčioje, melsdami atleidimo. Į Dangaus vartus belsis ne vienas ilgametis serialo veikėjas, tarp jų - ir įspūdingasis Makaro (akt. Vytautas Kupšys) apsaugininkas Romka (akt. Povilas Laurinkus).

Nepaisant jo herojaus aštrių likimo vingių, P. Laurinkus džiaugiasi būdamas šio serialo komandoje: „Filmuotis tokioje komandoje - smagu, gera. Režisierius, operatoriai, stilistai įdėjo daug širdies, kad pavyktų pasiekti tokį rezultatą.“

Aktorius juokauja, kad jei jau herojui tenka iškeliauti Anapus, tai norisi bent jau įspūdingai. Ar toks likimas laukia jo herojaus?

Populiaraus serialo „Pasmerkti 3“ scenarijaus autorius Edvinas Kalėda sako, kad nors ir tenka atsisveikinti su vienu ar kitu personažu, svarbiausia, kad triumfuotų teisybė: „Už blogus darbus visiems turi būti atlyginta.“

Veiksmo ir emocijų kupinos „Pasmerkti 3“ kulminacinės serijos, atsakymai, kaip susiklostys pamiltų veikėjų likimai, - jau kitą savaitę, pirmadienį−ketvirtadienį, nauju laiku, 21.00 val., per TV3.

„Pasmerkti 3“ - pirmadieniais−ketvirtadieniais nauju laiku, 21.00 val., per TV3!

Zaliukas January 03 2015 1,331 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.