Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Premjeroje „Gyvenimo bangos“ - Turkijos „auksinio jaunimo“ gyvenimas

Premjeroje „Gyvenimo bangos“ - Turkijos „auksinio jaunimo“ gyvenimas
TV3 televizija - jau 11 metų žiūrimiausia Lietuvoje. 2015-uosius metus TV3 pradeda su glėbiu eterio naujienų: komišku medicinos serialu „Rezidentai“, laidomis „Žvaigždžių dešimtukas“, „Mitybos balansas“, „Svajonių ūkis“. O jau nuo sausio 10 dienos savaitgaliais 16.00 val. eteryje - naujas, prabangus turkų melodraminis serialas „Gyvenimo bangos“ (Medcezir), kurį pristato kino industrijos gigantai „Warner Bros“.

Herojus Jamanas (akt. Çagatay Ulusoy) - darbštus vaikinas, visais būdais bandęs susikurti garbingą gyvenimą. Tačiau vieną naktį jis paslysta − prisideda prie vyresnio brolio, sumaniusio pavogti prabangų automobilį. Vaikinas patenka į kalėjimą ir susipažįsta su įtakingu advokatu Selimu. Šis mato, kad Jamanas - daug žadantis ir patikimas vyrukas, todėl pateikia jam netikėtą paslaptingą pasiūlymą.

Jamanas atsisako. Išėjęs laisvėn herojus bando suktis pats, tačiau ne viskas taip paprasta, tad advokato pasiūlymą galiausiai tenka priimti. Jamanas sutinka savaitę pagyventi ir padirbėti Selimo namuose, o jei patiks, - pasilikti ir ilgesniam laikui. Čia jaunuolis susiduria su naujais žmonėmis ir iki šiol neregėtu gyvenimu - tiesa, kur kas sudėtingesniu, nei tuo, kokį gyveno iki nusikaltimo.

Ar jis galės išlikti savimi? Ar galės būti mylimas? Premjeros „Gyvenimo bangos“ herojus sutiks gražuolę Mirą (akt. Serenay Sarıkaya) - vyresniąją kaimynų dukrą. Kaip ši turtinga paveldėtoja paveiks Jamano likimą?

„Gyvenimo bangos“ žiūrovus nukels į Turkijos „auksinio jaunimo“ kasdienybę, atskleis ypač turtingų žmonių skirtumus nuo greta gyvenančių paprastų.

„Gyvenimo bangos“ - tai kultinio amerikiečių serialo „Po Kalifornijos saule“ (The O.C) turkiškoji versija. Iš šalies žvelgiant, TV3 premjeros herojų gyvenimas atrodys tobulas, tačiau už blizgančio fasado čia knibždės daugybė paslapčių ir intrigų. Vaikai slėps savo tikrąjį gyvenimą nuo tėvų, o ir tėvai gyvens kitą gyvenimą, nei mato jų vaikai. Nenuostabu, kad herojus lydės nuolatinės dramos.

„Gyvenimo bangos“ (Medcezir) - nuo sausio 10 d. savaitgaliais 16.00 val. per TV3!

Zaliukas January 06 2015 3,047 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.