Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Savaitgaliais žiūrovai atsidavę šokiams ir talentams

Savaitgaliais žiūrovai atsidavę šokiams ir talentams
Žiemiškus savaitgalio vakarus žiūrovai jaukiai ir linksmai leidžia prie televizijos ekrano. Praėjusį savaitgalį, už lango siaučiant pūgoms, daugiausia žiūrovų šildėsi žiūrėdami didžiuosius TV3 televizijos projektus „Šok su manimi“ bei „Lietuvos talentai“.

Spalvingas ir nuolat džiuginantis šokių projektas jau ne vienerius metus yra vienas mėgstamiausių žiūrovų projektų. TNS LT duomenimis, praėjusį šeštadienį „Šok su manimi“ žiūrėjo net 17,2 visų žiūrovų ir net 25,1 proc. ekonomiškai aktyvių. Televizijoje internete TV3 Play laida peržiūrėta dar daugiau nei 16 tūkst. kartų.

Projekte pristatyta naujovė - balsavimas per socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą - taip pat sulaukia vis daugiau dėmesio. Puslapyje www.soksumanimi.lt jau yra užsiregistravę net daugiau nei 37 tūkst. poras palaikančių internautų! Kitą šeštadienį dalyviai ir vėl lauks visų žiūrovų, nes tik jiems ruošia pačius elegantiškiausius, šmaikščiausius ir įdomiausius šokių numerius ant didžiojo parketo.

Ne mažesnio žiūrovų susidomėjimo bei simpatijų sulaukė ir įspūdingieji „Lietuvos talentai“. Sekmadienį prie TV3 ekranų jie subūrė net 25,7 proc. visų žiūrovų, o ekonomiškai aktyvių dar daugiau - 28,1 proc. Žavėdamiesi, užgniaužę kvapą ar su šypsenomis, praėjusio sekmadienio laidą ir joje savo geriausius talentus demonstruojančių projekto dalyvių pasirodymus dar virš 19 tūkst. žiūrovų pasižiūrėjo ir televizijoje internete TV3 Play.

O jau šį sekmadienį didžiulio populiarumo sulaukę „Lietuvos talentai“ žada pačią įspūdingiausią šou laidą - eterį drebins projekto superfinalas! Čia bus visko - spalvingiausių pasirodymų, stulbinančių triukų, netikėčiausių staigmenų ir garantuotai daug pačių ryškiausių emocijų.

TV3 televizija - NR.1 Lietuvoje jau vienuolika metų!

Zaliukas January 06 2015 1,373 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.