Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Besitęsianti „Išsipildymo akcija” jau pradėjo dalinti pirmąsias gerumo dovanas

Besitęsianti „Išsipildymo akcija” jau pradėjo dalinti pirmąsias gerumo dovanas
„Išsipildymo akcijai” dar nesibaigus, jos mažuosius herojus - tuos, kuriems mūsų pagalbos reikia skubiausiai, - jau pasiekė pirmosios suaukoto gerumo dovanos.

Jomis jau džiaugiasi mažoji Milanija, kuri gimė su stuburo išvarža, iškentė ne vieną operaciją, tačiau negali savarankiškai atsistoti ant kojyčių. Nors sumani mergaitė iki šiol naudojosi lėlės vėžimėliu, jai buvo reikalingas specialus aktyvaus tipo vėžimėlis. Šiandien mergaitė jį jau turi - švedišką, pritaikytą asmeniškai jai - ir su didele šypsena sako visiems geros valios žmonėms „ačiū”. Tik jų dėka šiandien mergytė gali pati savarankiškai judėti, daug lengviau ir paprasčiau žaisti su draugais.

Pagalba pradėta teikti jau ir laimingo atsitiktinumo dėka išlikusiam gyvam vaikinui iš Ukrainos Iljai. Jaunuoliui galvą perskrodė kulka, ir tikras stebuklas, kad jis liko gyvas. Ne tik gyvas, o jau ir vėl kalba, gali atsisėsti, mokosi vaikščioti. Tam, kad vaikinas galėtų grįžti į visavertį gyvenimą, jam reikalinga profesionali pagalba. Ją šiuo metu vaikinui teikia Lietuvos medikai. Iljai jau atlikti pirmieji reikalingi tyrimai, įvyko konsultacijos, vaikinas intensyviam reabilitaciniam gydymui išvyko į sanatoriją „Saulutė” Druskininkuose, čia jį prižiūri vieni geriausių mūsų šalies medikų.

Padėti likimo nuskriaustiems vaikams galima paaukojant „Išsipildymo akcijai” dar visą sausio mėnesį. Tai padaryti galima įsigyjant specialų „Išsipildymo akcijos” žaidimą, kurį rasite prekybos centruose „Maxima”. Šis ekologiškas ir itin lavinantis vaikų kūrybiškumą žaidimas leis kiekvienam vaikui susikurti mielą arkliuką, kuris primins kaip svarbu padėti vieni kitiems, dalintis gerumu. Lėšos, surinktos už šį „Maxima” prekybos centre įsigytą žaidimą atiteks „Išsipildymo akcijai”. Šis žaidimas itin populiari dovana buvo prieš šventes, iki šiol jau nupirkta per 14 000 šių arkliukų.

Akcijai iki pat sausio pabaigos dar galima aukoti ir telefonu: 1890 (auka 0,58 EUR, arba 2 litai), 1891 (auka 1,45 EUR arba 5 litai), 1892 (auka 2,90 EUR arba 10 litų). Visas aukas prižiūri audito kompanija „Grant Thorton“.

Ryškiausios pramogų pasaulio žvaigždės kviečia nelikti abejingiems ir mažųjų ligoniukų vardu dėkoja visiems, kurie prisideda prie „Išsipildymo akcijos”: Marijonas Mikutavičius; „Šok su manimi“ vedėjai; Saulius Urbonavičius-Samas ir kiti.

TV3 televizijos ir SEB banko organizuojama akcija geros valios žmonių gerumu šiemet jau turi daugiau negu 1 mln. litų (beveik 300 tūkst. eurų). Per visus dvylika akcijos gyvavimo metų už paaukotas lėšas mažieji ligoniukai ir likimo nuskriausti vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams buvo perkami vaistai, atliekamos operacijos, perkama medicininė įranga, teikiama papildoma reabilitacija ir gerinama buitis.

„Išsipildymo akcijai“ per daugiau nei dešimtmetį jau paaukota beveik 25 mln. litų (daugiau nei 7,2 mln. eurų). Kaip ir kam jau pagelbėjo „Išsipildymo akcija” − galima sužinoti ir iš specialiai sukurto filmo „Ačiū”.

Daugiau informacijos apie šių metų akciją.

TV3 - gera kartu padėti vaikams!

Zaliukas January 08 2015 1,425 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.