Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Švieski man vėl“ dalyvius vertins charizmatiškasis M.Stasiulis

„Švieski man vėl“ dalyvius vertins charizmatiškasis M.Stasiulis
Dar nė neprasidėjęs naujas TV3 projektas „Švieski man vėl“ sukelia vis daugiau kalbų – kuriuos šlagerių atlikėjus vėl pamatysime scenoje? Ar senos geros dainos vėl skambės kaip anuomet ir sukels susižavėjimo audrą?

Projekto vėliavnešiu tapo legendinis Stasys Povilaitis, o gerąja projekto fėja, prižiūrėtoja ir vedėja taps nepakartojama aktorė Kristina Kazlauskaitė, kuri įsitikinusi, jog šlageriai dar nenusipelnė keliauti į užmarštį. Tą ji įrodinės ne tik žiūrovams, bet ir savo auklėtiniui – šiuolaikinės muzikos ekspertui Mindaugui Stasiuliui.

„Jis man kaip sūnus, tad ir pabarti jį bus nebaisu“, – šypteli Kristina. Radijo laidų vedėjas Mindaugas muzikiniame projekte „Švieski man vėl“ pamirš nepraustaburnio Saulėno vaidmenį ir taps kompetentingu kritiku. Jam į pagalbą skubės ir kitos šiuolaikinės Lietuvos scenos žvaigždės.

„Vertinsim ne atlikėjus, o šlagerius ir jų aktualumą šiandien. Komisija kartu su dalyviais bandys rasti kompromisą – ko reikia dainai, kad ji vėl suskambėtų radijo stočių topuose“, – apie savo misiją pasakoja Mindaugas.

Vaikinas puikiai žino lietuviškos estrados šlagerius ir yra įsitikinęs, kad tai itin aukšto lygio kūriniai, kurie šiuo metu nepelnytai primiršti. TV3 projektas „Švieski man vėl“ bus išskirtinis ir tuo, kad dalyviai iš šou neiškris.

„Jei šlageris surinks mažiausiai komisijos skiriamų balų, atlikėjas keliaus į repeticijų salę ruošti naujos dainos, o žiūrovai taip pat pareikš savo nuomonę ir balsuodami galės grąžinti dainininką į šou. Mūsų tikslas ne kritikuoti scenos „grandus“, o priminti kuo daugiau originalių atlikėjų, kurie turi būti šlovinami ir šiandien. Aišku, diskusijų bus, nes muzikos supratimas ir mados labai skirtingos. Juk jaunimas nė nežino, kas pirmas sudainavo vieną ar kitą dabar itin gerai žinomą dainą“, – TV3 pranešime spaudai teigia projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

„Švieski man vėl“ projektas TV3 eteryje startuoja jau netrukus, o žiūrovai kiekvieną savaitę galės mėgautis gyvo garso koncertais su mylimais ir seniai matytais atlikėjais.

Zaliukas January 18 2008 1,608 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.