Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Televizijų lyderė ir 2015 metais startavo pirmaudama

Televizijų lyderė ir 2015 metais startavo pirmaudama
Ant lyderio pakylos pasitikusi Naujuosius metus, TV3 televizija Nr. 1 pozicijas išlaiko ir toliau. Praėjusią savaitę TV3 programą rinkosi daugiausia žiūrovų iš visų televizijų Lietuvoje - net 17,6 proc. visų ir 23 proc. ekonomiškai aktyvių žiūrovų.

Puikius rezultatus lemia pamėgta programa - juk dinamiškam, smalsiam ir mėgstančiam gerą pramogą žiūrovui TV3 tikrai turi ką pasiūlyti. Praėjusį sekmadienį TV3 eteryje įspūdžių jūrą pažėrė didysis projektas „Lietuvos talentai“. Kaip ir priklauso tokiam šou, baigiamoji sezono laida buvo kupina stebinančių finalininkų pasirodymų ir prie televizijos ekranų pritraukė daugiausia žiūrovų.

Preliminariais TNS LT duomenimis, sekmadienį „Lietuvos talentai“ pritraukė net 26,2 proc. visų žiūrovų, o ekonomiškai aktyvių dar daugiau - 27,4 proc. Televizijoje internete super finalo laida taip pat žiūrėta jau daugiau nei 2500 kartų. Didelio populiarumo šis šou sulaukia jau ne pirmus metus - tai vienas žiūrimiausių TV3 televizijos projektų, gyvuojantis jau 4-ą sezoną. Šiemet talentingiausiais iš talentingiausių projekte yra išrinkti ir pergalės skoniu mėgaujasi charizmatiškieji gatvės gimnastai - vaikinų grupė „Project Mayhem“.

Ne mažiau žiūrovus džiugina ir kitas didysis TV3 projektas − „Šok su manimi“. Šį šeštadienį jis prie ekranų transliacijos metu pritraukė taip pat daugiausia šalies televizijos žiūrovų. Ant parketo besisukančias poras ekranuose stebėjo net 17,3 proc. visų ir 22,5 proc. ekonomiškai aktyvių žiūrovų. TV3 Play šio šeštadienio laida žiūrėta jau daugiau nei 5000 kartų, o socialiniuose tinkluose šokėjų poras palaiko taip pat įspūdingai daug gerbėjų − portale www.soksumanimi.lt jau yra prisiregistravę daugiau nei 36 000 internautų.

Tiek šeštadienio, tiek sekmadienio vakarą praleidę su žiūrimiausia TV3 televizija, po didžiųjų šou projektų daugiausia žiūrovų liko įsijungę ir vakaro filmus. Šeštadienį TV3 žiūrovai mėgavosi filmu „Saugus prieglobstis“, o paskutinį savaitės vakarą leido su „Rembo“. Penktadienio didysis filmas „Bado žaidynės“ taip pat buvo absoliutus vakaro lyderis.

Šią savaitę TV3 žiūrovai taip pat mėgavosi paskutinėmis populiariojo lietuviško serialo „Pasmerkti III“ serijomis. Šis serialas pavergė daugelio širdis, pasiekė įspūdingus žiūrimumo rezultatus. Trečiąjį sezoną „Pasmerkti III“ pasižiūrėjo beveik 2 mln. žiūrovų − vidutiniškai 22,1 proc. visų ir net 35,1 proc. ekonomiškai aktyvių.

TV3 televizija - Nr. 1 Lietuvoje jau 11 metų!

Zaliukas January 13 2015 1,345 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.