Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naują savaitę TV3 pradeda trijų serialų premjeromis

Naują savaitę TV3 pradeda trijų serialų premjeromis
Žiūrimiausia televizija TV3 nepaliauja stebinti savo žiūrovų. Vos prasidėjus naujiems metams pristatė atsinaujinusią laidą „Žvaigždžių dešimtukas“, serialus „Rezidentai“, „Gyvenimo bangos“, intensyviai ruošia didžiųjų projektų „Šuolis“ ir „Chorų karai“ naujus sezonus, o jau kitą savaitę laukia dar trys staigmenos - kultiniai užsienio serialai „Privati praktika“, „Krizė“ ir „Bibliotekininkai“.

Žiūrovų pamėgto serialo „Privati praktika“ (Private Practice) antras sezonas TV3 eteryje - nuo sausio 19 dienos pirmadieniais 23.10 val. Tai garsiosios „Greis anatomijos“ veikėjos - gydytojos Adison Montgomeri istorija. Antrasis „Privačios praktikos“ sezonas prasidės nuo finansinių bėdų, bet čia netrūks ir daug romantiškų epizodų. Be to, čia atsiras ir vienas vyras iš gydytojos praeities...

Nuo sausio 20 dienos antradieniais 23.15 val. TV3 pristato premjerą „Krizė“ (Crisis), kuriame pasirodys „X Failų“ žvaigždė Gillian Anderson. Amerikiečių veiksmo serialas pasakos apie aukščiausius šalies pareigūnus, kurie turi viską - galią, informaciją, apsaugą ir... vieną silpną vietą - savo vaikus. Kai autobusas su Vašingtono elito vaikais, įskaitant ir prezidento sūnų, patenka į pasalą, prasideda nacionalinė krizė. Slaptosiose tarnybose dirbti pradėjęs Markas Finlis tikrai nesitikėjo, kad jau pirmąją darbo dieną teks slopinti tarptautinį skandalą. Ieškodamas tiesos jis turės peržengti ne vieną moralinę ir teisinę ribą, kol atras aukščiausius įtakos ir korupcijos klodus. Byla palies ir jo kolegę, FTB agentę, kurios dukterėčia atsidurs tarp pagrobtųjų...

Trečioji naujiena - vos pernai imtas kurti nuotykių serialas „Bibliotekininkai“ (Librarians) - žiūrovus nuo sausio 22 dienos džiugins ketvirtadienio vakarais 22.10 val. Naujutėlis pasakojimas, kuriame vaidina „Ligoninės priimamojo“ žvaigždė Noah Wyle‘as ir „Iksmenų“ gražuolė Rebecca Romijn, nukels į magiškų paslapčių ir nuotykių pasaulį. Išvydus šį serialą, kiekvienam žiūrovui ims visai kitaip atrodyti knygų pasaulyje karaliaujantys bibliotekininkai.

Premjeros veiksmo vieta - įspūdingo grožio Niujorko viešoji biblioteka, kurios rūsiuose slūgso paslaptingos erdvės. Čia veikia organizacija, sauganti pasaulį nuo pavojingų paslapčių. Ši grupė kovoja su nežemiškom galiom ir saugo vertingus senovinius artefaktus nuo piktavalių. Ir nors pagrindinis herojus Flinas Karsenas iš pirmo žvilgsnio yra užkietėjęs knygų graužikas, dešimt metų plušantis bibliotekoje, iš tiesų daugelis nė nenutuokia, kokius nuotykius šis tylenis patiria už knygų lentynų. Flino misija - apsaugoti senovinius artefaktus. Sudėtingą darbą jam padeda dirbti keturi pagalbininkai: antiterorizmo agentė, itin aukštą - 190 - intelekto koeficientą turintis meno istorijos žinovas, aiškiaregė ir naujausių technologijų asas. Jų nuotykių pavydėtų ir Indiana Džounsas, ir Džeimsas Bondas!

„Privati praktika“ - pirmadieniais 23.00 val.
„Krizė“ - antradieniais 23.00 val.
„Bibliotekininkai“ - ketvirtadieniais 22.00 val. per TV3!

Zaliukas January 15 2015 1,331 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.