Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Gedas perėjo į „Žinias“, bet jo širdis liko „TV pagalboje“

Gedas perėjo į „Žinias“, bet jo širdis liko „TV pagalboje“
Po 5,5 metų gelbėtojo praktikos „TV pagalboje“ vienas žiūrovų mylimiausių jos narių Gediminas Jaunius nusprendė savo patirtį, sugebėjimus, požiūrį ir žinias visame gražume atskleisti naujame TV3 „Žinių tarnybos“ projekte. Ta proga savo kolegoms, bičiuliams ir seniems pažįstamiems ketvirtadienio vakarą GCW „Champagne Bar“ prie naujojo „Žinių“ vedėjo amplua besipratinantis G. Jaunius surengė atsisveikinimo su „TV pagalba“ vakarą.

„Šitokio projekto, kaip „TV pagalba“ Lietuvoje kito nėra ir tikiuosi, kad greitai nebus. Man buvo didžiulė garbė čia dirbti, jaučiuosi praėjęs didelę mokyklą, - nostalgiškai kalbėjo G. Jaunius. – Nors išeinu į „Žinių tarnybos“ projektą, mano širdis lieka „TV pagalboje“.

Sveikindama naują savo komandos narį „Žinių tarnybos“ vadovė Jolanta Butkevičienė pastebėjo, kad albėdamas apie savo širdį G. Jaunius padarė pirmąją klaidą: „Mums tavęs reikia ne tik su tavo patirtim, bet ir su visa širdim, nes „Žiniose“ be širdies dirbti, deja, negalima“.

„Jis yra labai dvilypė asmenybė. Aš visada sakau Gedui, kad jeigu nebūtų už ką tave mylėti, greičiausiai tavęs nekęsčiau, nes kartais jis būna toks geras, kad nors prie žaizdos dėk, o kartais iš jo gali sulaukti ir skaudžių žodelių“, - savo brangų kolegą apibūdino „TV pagalbos“ vedėja Aušra Kilkuvienė.

„Jis visada pasitempęs, visada stilingas, žmogus, kuris pakankamai myli save, kad ir kiti jį mylėtų. Labai pavydžiu tau šios savybės“, - savo bičiulį gyrė „TV pagalbos“ gelbėtojas Žilvinas Žitkus.

Sveikindami G. Jaunių prisijungus prie TV3 „Žinių tarnybos“, linkėdami sėkmės ir toliau ryžtingai lipti karjeros laiptais buvusio gelbėtojo kolegos ir bičiuliai vakarėlio kaltininką apipylė originaliomis dovanomis – nuo pavasariu kvepiančių puokščių iki apvalučio kaktuso, marškinėlių su užrašu „Perlaz“, Palangą primenančio romantiško paveikslo, gaublio, rašiklio, knygs ir daugelio kitų.

Zaliukas January 18 2008 1,726 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.