Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Po sėkmingų „Chorų karų“ atrankų 7 generolai džiaugiasi savo suburtomis kariaunomis

Po sėkmingų „Chorų karų“ atrankų 7 generolai džiaugiasi savo suburtomis kariaunomis
Žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 tęsia populiariojo projekto „Chorų karai“ epopėją. Eteryje šį pavasarį jau šeštąjį kartą - didžiausio masto muzikinis projektas. Pilietiškumą ir patriotiškumą savo kraštui „Chorų karuose“ skatins septyni nauji chorai ir jų ypatingi generolai. Po pastaruosius du mėnesius vykusių muzikinių atrankų chorvedžiai pradeda repeticijas su savo suburtomis skirtingų šalies kraštų kariaunomis.

Į pergalę savo vadovaujamas komandas šiemet ves Kauno choro generolai grupė „Thundertale“, Tauragės choro generolės - merginų grupė „Magnit“, Jonavos choro generolas Arvydas Vilčinskas, Klaipėdos choro vedlys Edgaras Lubys, Jonavos choro generolas Arvydas Vilčinskas, Panevėžio choro generolas Virgis Valuntonis, Šiaulių choro vedlė Laura Remeikienė ir ypatingo septintojo choro vadas Stano.

Kaip jau įprasta Kaune, „Chorų karų“ atranka čia buvo anšlaginė. „Kaunas visus sezonus pritraukia didžiausią būrį norinčių dainuoti“, - atskleidžia projekto vykdomoji prodiuserė Neringa Kavaliauskienė.

„Chorų karų“ rengėjus ir generolą A. Vilčinską maloniai nustebino Jonava: nors miestelis nedidelis, į projekto atranką atskubėjo daug jonaviečių. „Čia buvo plačiausia dalyvaujančių atrankoje amžiaus skalė. Džiugu, kad projekte pareiškė norą dalyvaut ir vaikai, ir garbaus amžiaus žmonės. Atrodo, kad mažesni miesteliai, ypač tie, kurie dar nedalyvavo „Chorų karuose“, labiausiai džiaugiasi tokia galimybe“, - tęsia N. Kavaliauskienė.

„Chorų karus“ ypač trokšta laimėti ir Panevėžys bei Šiauliai. Atrankos šiuose miestuose tapo dideliu įvykiu ir sutraukė minias žiūrovų. Projekto atrankos tapo savotišku koncertu šių miestų gyventojams.

„Šios atrankos buvo vertos kone tiesioginio eterio. Į jas atėję vietos gyventojams gerai žinomi dainininkai džiaugėsi ypatingu publikos dėmesiu, o savo dainomis sukėlė susižavėjimo plojimus. Dainas kartu traukė ne tik visi atėjusieji į atranką, o ir tie, kurie atėjo tiesiog palaikyti savo draugų ar vedami smalsumo“, - prisimena „Chorų karų“ vykdomoji prodiuserė.

Net ketverius metus iš eilės „Chorų karuose“ pergalę šventė Kauno chorai. Šią tradiciją penktajame projekto sezone pakeitė alytiškiai - pergalę išplėšė „DeŽavu“ choras, vedamas dainininkės Astos Pilypaitės.

„Chorų karus“ per visus sezonus bent kartą pasižiūrėjo kone kiekvienas šalies gyventojas: projektas susilaukė 2,7 milijono žiūrovų. Negana to, kiekvieną „Chorų karų“ laidą vidutiniškai įsijungia beveik milijonas žiūrovų - 909 000. Naujausias projekto sezonas - jau greitai per žiūrimiausią televiziją TV3.

Projekto „Chorų karai“ 6-asis sezonas - jau greitai tik per TV3!

Zaliukas February 03 2015 1,302 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.