Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Nomedoje“ - ketvirtojo sezono pabaigtuvės

„Nomedoje“ - ketvirtojo sezono pabaigtuvės
Paskutinėje šį sezoną TV3 pokalbių laidoje „Nomeda“ (17 val. 40 min.) kūrybinė grupė bandys sutalpinti visa, ką norėjo pasakyti keliais šimtais laidų, nufilmuotų per devynis sezono mėnesius.

„Kodėl, ilgus metus gyvendami po vienu stogu, patirdami kasdienius rūpesčius ir džiaugdamiesi maloniais dalykais, vyras ir moteris neišdrįsta vienas kitam pasakyti, ką iš tiesų jaučia ir ką norėtų keisti?

Kodėl tėvai mano, kad vaikai nenori jų girdėti, o vaikai įsitikinę, kad tėvai nesupranta jų problemų? Kodėl vieni žmonės bendrauja lengvai bei turi daug draugų, o kiti gyvena vieniši, jausdamiesi nuskriausti?

Tai klausimai, į kuriuos atsakymų ieškome ketvirtus metus, - kalbėjo laidos vedėja N.Marčėnaitė. - Svarbiausia, ką supratome, - išsikalbėti ir dalytis patirtimi yra būtina“.

Dešimties žmonių „Nomedos“ komanda per sezoną pasidalyti patirtimi į studiją pakvietė apie 1000 žmonių.

„Esu dėkinga visiems, kurie, įveikę viešumo baimę, išdrįsta ateiti ir papasakoti savo istoriją. Kartais pokalbiai būna linksmi, kartais liejasi ašaros - taip, kaip ir gyvenime“, - sakė N.Marčėnaitė.

Laidoje, kurioje žiūrovai pamatys daug trumpų įdomiausių ketvirtojo sezono temų ištraukų, kalbės ir laidos partneriai - psichologai.

„Pradėję šį projektą greitai supratome, kad negalime išleisti po laidos žmogaus, nepabandę patarti, ką jis turi keisti savo gyvenime. Ir tai turi daryti profesionalai, - sakė N.Marčėnaitė. - Psichologai įsitikino, kad viena yra pažiūrėti laidą per televizorių ir komentuoti žmogaus elgseną, kita - įvardyti pašnekovo klaidas žiūrint jam į akis“.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.