Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Prasideda jubiliejinė „Lietuvos garbė“

Prasideda jubiliejinė „Lietuvos garbė“
TV3 Žinių tarnyba jau pradeda jubiliejinį – penktąjį tradicinį projektą „Lietuvos garbė“, kuriame už kilnius darbus įvertinami ir pagerbiami paprasti Lietuvos žmonės, taip pat užsienyje gyvenantys ir gimtinę garsinantys lietuviai.

Per ketverius metus projekto „Lietuvos garbė“ specialiomis statulėlėmis iš juodo marmuro, metalo, aukso ir sidabro už gerus darbus jau apdovanoti 43 žmonės iš visos Lietuvos. Iš jų keturios specialios „Lietuvos garbės“ statulėlės nuo TV3 Žinių komandos įteiktos: 2004-aisiais europarlamentarui tuometiniam Lietuvos Respublikos Seimo nariui Aloyzui Sakalui, 2005-aisiais – šalies prezidentui Valdui Adamkui, 2006-aisiais – Europos Komisijos narei Europos Sąjungos biudžeto komisarei Daliai Grybauskaitei, 2007-aisias – Daliai Budrevičienei, už tai, kad pirmoji metė iššūkį Lietuvoje klestinčioms algoms „vokeliuose“.

Pasak TV3, projekto herojų likimą sprendžia kompetentingoji garsių Lietuvos žmonių komisija ir TV3 žiūrovai. Kasmet pagerbti ir pasidžiaugti žmonių žygdarbiais į apdovanojimų ceremoniją susirenka iškiliausios, garbingiausios šalies asmenybės, populiariausi Lietuvos pramogų, sporto, kultūros ir politikos veikėjai.

Šių metų TV3 Žinių tarnybos projektui „Lietuvos garbė“ kviečiame siūlyti už gerus darbus nusipelniusius žmones nominacijose – „Metų žygdarbis“, „Metų pašaukimas“, „Metų pareiga“, „Metų drąsos vaikas“, „Metų geradarys“ ir „Metų pasiaukojimas“.

Žygdarbių istorijas kviečiame siųsti adresu: TV3 „Lietuvos garbė“, Nemenčinės pl. 4, Vilnius. Taip pat elektroniniu paštu: garbe@tv3.lt arba faksu: (8-5) 2764253. Galima skambinti ir telefonu: 8-606 81122.

Iškilminga, įspūdinga ir vienu gražiausių pavasario reginių kas kartą tampanti nominantų apdovanojimų ceremonija tradiciškai įvyks per Velykas.

Zaliukas January 24 2008 1,578 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.