Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Nepriklausomybės dieną žiūrovai šventė su geriausiais

Nepriklausomybės dieną žiūrovai šventė su geriausiais
„Aš tikrai myliu Lietuvą!” - ne tik graži frazė iš Marijono dainos. Ji iš tiesų gyvena lietuvių širdyse, nes šią dainą pirmadienio vakarą, švęsdami Vasario 16-ąją, prie TV3 televizijos ekranų kartu su žymiausiomis eterio žvaigždėmis traukė daugiausia žiūrovų Lietuvoje.

Ne tik dainos, bet ir daug juoko skambėjo šioje laidoje. „Prezidentas grietinė“, „Ilgai pasakot.. 50 litų“, „Turėjo pusbrolį Rudąjį“ - šiuos ir kitus žymių žmonių apibūdinimus žėrė komikas Justinas Jankevičius, bandydamas teisinga linkme nukreipti savo komandos narius atsakyti teisingai į užduoties klausimus. Ne mažiau šmaikščias replikas viso šou metu laidė ir kitos komandos kapitonas Martynas Starkus bei visi dalyviai. O pasistengti jiems kartu su gera nuotaika iškovoti ir pergalę buvo tikrai dėl ko, juk rungtyniauta dėl įspūdingo prizo - tikrų tikriausio didžiulio maišo bulvių!

Geros nuotaikos nestokodamas išskirtinis šou „Aš tikrai myliu Lietuvą!” su Marijonu Mikutavičiumi priešakyje, preliminariais TNS LT duomenimis, prie TV3 televizijos ekranų prikaustė net 24,1 proc. visų žiūrovų, t.y. dvigubai daugiau nei artimiausio konkurento programa! Ekonomiškai aktyvių žiūrovų būrys dar didesnis - net 28,6 proc.

Gerai patriotiškai pasilinksminę, TV3 žiūrovai pirmadienio vakarą tęsė su vienu gražiausių lietuviškų filmų „Tadas Blinda. Pradžia“. Puikia istorine linija ir įspūdingais Lietuvos gamtos vaizdais papuoštu filmu gėrėjosi 19,1 proc. visų žiūrovų ir net 28,2 proc. ekonomiškai aktyvių. Tai taip pat praktiškai dvigubai daugiau nei artimiausio konkurento tuo metu rodyta programa.

Šventinį pirmadienį TV3 televizijos programą apskritai rinkosi daugiausia žiūrovų - visą šią dieną 16,5 proc. visų ir 21,2 proc. ekonomiškai aktyvių.

Daugiausia žiūrovų susibūrė prie TV3 ekrano ir penktadienio vakarą, kuomet programoje karaliavo „Iksmenai 2“. Ekonomiškai aktyvūs žiūrovai taip pat liko ištikimi ir spalvingam projektui „Šuolis!“ - jų prie TV ekranų susirinko net 29,3 proc. Žinomiausioje televizijoje internete TV3 Play „Šuolis!” peržiūrėtas dar virš 13 tūkst. kartų.

TV3 televizija - jau 11 metų žiūrimiausia Lietuvoje!

Zaliukas February 18 2015 1,280 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.