Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar „Moterys meluoja geriau“, bet vyrai daugiau?

Ar „Moterys meluoja geriau“, bet vyrai daugiau?
Nuo vasario mėnesio televizijos ekranus papuoš dar vienas lietuviškas serialas. „Moterys meluoja geriau“ – tai rašytojos Daivos Vaitkevičiūtės to paties pavadinimo romano ekranizacija. Serialas nagrinės vyrų ir moterų santykius bei peripetijas, tačiau į susidariusias situacijas bus stengiamasi pažvelgti per humoro ir ironijos prizmę.

Tai jau antrasis serialas, kuriam scenarijų kuria rašytoja D. Vaitkevičiūtė. „Knygą „Moterys meluoja geriau“ parašiau 2002 metais. Tačiau kurdama scenarijų serialui romano siužetą šiek tiek patobulinau. Prikūriau daugiau intrigų, siužetą pritaikiau nūdienos aktualijoms. Šiaip esu patenkinta rezultatu. Manau, kad serialas bus populiarus“, - sakė D. Vaitkevičiūtė.

Rašytoja, paklausta, ar nebijo, kad pažiūrėję serialą vyrai sužinos daug moterų paslapčių, tik skardžiai nusijuokė. „Vyrai yra naivūs. Jie galvoja, kad kitos moterys yra blogos, o jų moterys – geros ir neturi paslapčių“, - kalbėjo D. Vaitkevičiūtė. – Be to, aptikau britų mokslininkų statistikos duomenų, kurie skelbia, kad moterys meluoja geriau, bet vyrai meluoja daugiau. Mat moterys meluoja tada, kai labai reikia, o vyrai meluoja nuolat“.

Vieną iš pagrindinių vaidmenų seriale atlieka „Mis Lietuva 2007“ Jurgita Jurkutė. Ji prisipažino, kad prieš prasidedant filmavimams jautė nedidelį nerimą. „Atėjau į komandą, kurioje dirba savo sričių profesionalai. Prasidėjus darbams, supratau, kad mane daug kas palaiko, padeda, pataria“, - apie puikią atmosferą filmavimo aikštelėje pasakojo J. Jurkutė.

Ji prisipažino, kad nors gyvenime nepripažįsta melo, tačiau sutinka, jog tam tikrose situacijose geriau nutylėti. „Kai norisi kažką apsaugoti, tenka griebtis balto melo“, - kalbėjo „Mis Lietuva 2007“.

Paklausta, kas filmuojantis sunkiausia, J. Jurkutė prasitarė, kad nejaukiai jaučiasi, kai reikia vaidinti šiek kiek intymias scenas. „Sunkiausia vaidinti švelnius žvilgsnius, prisilietimus. Turbūt todėl, kad aš iš prigimties esu kukli. Dar prieš pradedant filmuotis pasakiau, kad prieš kameras tikrai nenusirengsiu“, - sakė mergina.

„Moterys meluoja geriau“ – tai pasakojimas apie gražią ir naivią merginą Jolantą (vaidina J. Jurkutė) iš provincijos, kuri atvažiuoja užkariauti sostinės. Vilniuje ji karštai pamilsta vieną vyruką ir nė neketina paisyti patyrusių draugių, norinčių įkrėsti jai proto, pamokymų. Netrukus gražuolė Jolanta pradeda itin brangiai mokėti už savo naivumą.

Ne mažiau intriguojantis pagrindinės serialo herojės draugių gyvenimas: jos sėkmingai dirba pramoginių renginių organizavimo įmonėje. Tačiau kur kas prasčiau herojėms sekasi tvarkyti savo pačių gyvenimą. Jos nuolat patenka į kuriozines situacijas. Merginas vienija troškimas susirasti poną Vienintelį, tačiau moterų kelyje vis pasimaišo nevykėliai, silpnavaliai ar vedę vyrai. Jos trokšta to, ko ir visos moterys – jaukaus šeimos židinio ir svaiginančios meilės dvelksmo.

Kitų trijų užkariauti pasaulį trokštančių ir laimės ieškančių moterų vaidmenis seriale atlieka Edita Užaitė, Jūratė Budriūnaitė ir Inga Norkutė. Vyriškajam serialo ešelonui atstovauja žiūrovų pamėgti aktoriai: Vytautas Šapranauskas, Ramūnas Rudokas, Arūnas Storpirštis, Sigitas Račkys ir Marius Jampolskis, Darius Meškauskas, Giedrius Savickas. Serialo režisierius Raimundas Banionis.

Nuo vasario 4 d. serialą „Moterys meluoja geriau“ žiūrėkite nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.10 val. per TV3.

Zaliukas January 25 2008 1,721 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.