Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Rinkėjai balsą galėtų atiduoti ir TV ekrane?

Rinkėjai balsą galėtų atiduoti ir TV ekrane?
Ar rinkėjams turėtų būti leista balsuoti ne tik prie balsadėžių, bet ir internete bei televizijoje? Statistika rodo, kad balsuojančių prie TV ekranų tikrai netrūktų.

Štai populiarios laidos „Šuolis!“ metu šį sekmadienį už savo favoritus balsavo daugiau nei 55 tūkst. žiūrovų. Palyginimui, panašiai tiek žmonių šį sekmadienį prie balsadėžių atkeliavo visame Klaipėdos mieste, ar susumavus visus Kauno rajono bei Marijampolės rinkėjus.

TNS LT duomenimis, iš viso įspūdingąjį projektą „Šuolis!” prie TV3 ekrano susirinko stebėti net 29,9 proc. žiūrovų, kurių amžius 15-49 m. Iš viso projektą pasižiūrėjo 677 tūkst. žiūrovų. Per žinomiausią televiziją internete TV3 Play šį šou žiūrėjo dar daugiau nei 3600 žiūrovų.

Po šio šou daugiausia gyventojų kartu su TV3 televizija liko stebėti ir rinkimų rezultatų. Sekmadienio vakarą juos apžvelgiančios laidos „Savivaldybių merų ir tarybų rinkimai 2015” transliacija pritraukė net 12,0 proc. visų gyventojų, t.y. net 337 tūkst.

Savaitgalį žiūrovai sekė ne tik rimtąsias aktualijas, tačiau ir mėgavosi geriausiais pasaulio filmais.

Jau penktadienio vakarą daugiausia Lietuvos televizijos žiūrovų pradėjo su „Monstrai prieš ateivius” - net 21,4 proc. visų ir net 33,2 proc. tų, kuriems 15-49 m., o užbaigė su TV3 filmu „Iksmenai. Pradžia. Ernis” - 15,9 proc. visų ir 27,9 proc. tų, kuriems 15-49 m.

Šeštadienio vakarą į magišką filmų pasaulį pasinėrė ir vėl didžiausias žiūrovų būrys. TV3 rodytą filmą „Narnijos kronikos. Princas Kaspijanas” žiūrėjo net 14,4 proc. visų ir 19,7 proc. žiūrovų, kurių amžius 15-49 m. Dar didesnio dėmesio sulaukė kitas šeštadienio perlas - „Transporteris 2”. Jį žiūrėjo 18,9 proc. visų žiūrovų, o tų, kuriems 15-49 m., dar daugiau - 24,1 proc.

Rezultatai nestebina - juk filmai įtraukia, leidžia pasinerti į neįtikimiausius nuotykius, įsuka į gražiausių emocijų sūkurį ir padeda pamiršti visus prabėgusios dienos ar savaitės rūpesčius. Savaitgalį praleisti vakarą su TV3 daugumai televizijos žiūrovų Lietuvoje jau tapo maloniu įpročiu.

TV3 televizija - jau 11 metų žiūrimiausia Lietuvoje!

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.