Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„69 danguje“ dainininkės bandė įveikti penktokus

„69 danguje“ dainininkės bandė įveikti penktokus
Suktiems TV3 laidos „Penktokų iššūkis“ (17 val. 40 min.) klausimams iššūkį metė grupės „69 danguje“ narės - Karina Krysko, Nijolė Pareigytė ir ne tik dainuojanti, bet ir laidą „Paparacai.lt“ vedanti Goda Sabutytė.

21-erių Goda Vytauto Didžiojo universitete studijuoja istoriją, 26-erių Karina Vilniaus konservatorijoje įgijo aukštąjį choreografijos pedagogės išsilavinimą, o 23-ejų Nijolė - vadybos ir verslo administravimo bakalaurė, šiuo metu Mykolo Romerio universitete studijuoja Europos Sąjungos teisę.

Ar „Penktokų iššūkyje“ su gudriaisiais penktokais susikovusios merginos įrodys, kad joms vienodai gerai sekasi ir dainuoti, ir spręsti pirmos-penktos klasės uždavinius?

G.Sabutytė ilgai skaičiavo, kiek sekundžių turi viena valanda. Galiausiai suskaičiavusi, kad minutę sudaro 60 sekundžių, o valandą - 60 minučių, šiuos skaičius sudaugino, ir jos gautas rezultatas pradžiugino penktokus.

Kita „69 danguje“ šviesiaplaukė - N.Pareigytė buvo tvirtai įsitikinusi, kad minkštumo ženklas lietuvių kalboje yra žymimas raide „s“.

Kai kurie merginų atsakymai nustebino ne tik penktokus, bet ir žavių viešnių sulaukusį laidos vedėją Andrių Rožicką.

Zaliukas January 27 2008 2,150 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.